Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Hoe maak je een bed van steigerhout?

Als arme student moet je soms manieren vinden om te kunnen besparen op wekelijkse uitgaven. Daarnaast zijn er andere opties om ook nog eens duurzamer af te zijn, zolang je jouw creativiteit op de juiste manier weet in te zetten. Heb jij bijvoorbeeld al eens gedacht aan het maken van een bed van steigerhout of een andere draai te geven aan jouw kamer door houten objecten in elkaar te zetten? Moose Färg geeft jou tips om zelf creatief te zijn met hout en dit professioneel te verven.

Steigerhout wordt steeds populairder en is eenvoudig te vinden aan de straatkant, bij overlaadstations of bedrijventerreinen, waar de pallets verwaarloosd worden. Wees er dus fantasierijk mee en creëer een eigen bed met dit simpele hout. Verstevig de pallets eventueel met onstabiele pallets, die je gemakkelijk uit elkaar kan halen. Vervolgens leg je twee pallets op elkaar en bevestig je ze met spijkers en andere materialen, zodat jij een goede bodem hebt waar je het matras op kan leggen. Klaar met de basis? Dan wordt het nu tijd om de pallets een likje verf te geven. Kies voor Moose Färgs houtverf, dat geschikt is voor zowel buitenmeubels als binnenprojecten. Op de website van Moose Färg lees je handige tips van de ware verfexperts en kom jij te weten hoe jij de verf op de perfecte wijze aan kan brengen. Op die manier realiseer jij een professioneel en authentiek bed in jouw studentenkamer.

Heb jij twee rechterhanden en ben jij graag in de weer met hout? Maak dan tijd vrij om aan dat doe-het-zelf project te beginnen en haal de juiste materialen in huis. Neem een kijkje op de website van Moose Färg voor inspiratie, zoek de webwinkel af om de perfecte houtverf bestellen of leer steigerhout beitsen op de juiste manier. Wij denken graag met je mee!

https://www.moosefarg.nl/