Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Checklist 'Hoe u de perfecte webpagina maakt'

prijs one page website

Een website van één pagina is een effectief hulpmiddel voor online verkoop. We hebben stapsgewijze instructies voor u samengesteld voor het maken van een effectieve bestemmingspagina.

Voor het gemak hebben we het proces voor het maken van een bestemmingspagina opgedeeld in 4 fasen:

  • Projectbeschrijving
  • De projectstructuur definiëren
  • Project verpakking
  • Metadata en aanvullende opmerkingen

Hieronder zullen we elk van de fasen bekijken.

Projectbeschrijving

De oprichting van elk project begint met het definiëren van de doelen. Dit zal in de toekomst helpen om een ​​duidelijke structuur van de site te ontwikkelen en de juiste call-to-action op de pagina van de toekomstige site te vormen.

De bestemmingspagina is een zeer effectief hulpmiddel en bovendien is het niet duur en snel te ontwikkelen. Aangezien dit een site van één pagina is, moet u de structuur en inhoud ervan zorgvuldig overwegen, zodat de gebruiker, nadat hij naar het einde van de pagina heeft gescrolld, absoluut alle nodige informatie krijgt en de doelactie uitvoert die op uw site wordt aangegeven: een oproep bestellen, zijn gegevens achterlaten voor een gratis beoordeling, enz. …

Als u bijvoorbeeld handgemaakte houten tuinhuisjes verkoopt, kan een telefoontje zijn om een ​​verzoek in te dienen om een ​​persoonlijke tuinhuisjes-indeling te maken.

Project structuur

Nadat u het doel van het project heeft bepaald, kunt u gaan nadenken over de structuur van de toekomstige bestemmingspagina.

Eerste scherm. In feite is een landingspagina geen lang, indrukwekkend verhaal, dat de gebruiker na lezing zeker als zijn held wil voelen. Daarom is het de moeite waard om te beginnen met een intrigerende introductie – uw USP of aanbieding. Voeg daar ook een pakkende oproep tot actie aan toe. En kies natuurlijk een heldere verkoopachtergrond.

Vertel ons meer over uw product. Probeer uw product of dienst kort en levendig te omschrijven. De gebruiker moet begrijpen dat hij alles van uw voorstel weet.

Voeg meer voordelen toe. Waarom zou een gebruiker bij u kopen? Ga niet in lange verhalen over uw bedrijf, maar beschrijf alleen de belangrijkste punten waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Laat zien waarom u te vertrouwen bent. Voeg recensies, succesverhalen en heldere projecten toe uit het portfolio.

Nudge naar gerichte actie. Voeg een formulier toe om uw contactgegevens en uw verkoopgesprek in te vullen.

Door slechts 5 eenvoudig te begrijpen stappen te volgen, kunt u een verhaal voor een gebruiker maken dat uiteindelijk een verkoop voor u oplevert.

Verpakking

Zodra u uw project heeft beschreven en gestructureerd, kunt u veilig beginnen met het overbrengen van ideeën van het hoofd naar het leven.

Begin met het schrijven van inhoud – koppen, ondertitels, toelichtingen, beschrijvingen van voordelen. Onthoud: na het scrollen naar het einde, moet de gebruiker het gevoel hebben dat hij alles weet over uw product.

We beginnen met het maken van een landingspagina vanaf het eerste scherm.

Rubriek

Ondertiteling

Timer, die noodzakelijkerwijs in het eerste scherm staat

Afbeelding

Nadat we de gebruiker hebben geïnteresseerd met een helder eerste scherm, blijven we de interesse vergroten met behulp van het tweede blok, waarin we nog meer foto’s van auto’s toevoegen en aanbieden om ons te abonneren op het sociale netwerk om nieuwe aanbiedingen te ontvangen.

Je hebt de aandacht van de persoon op het tweede scherm al getrokken met foto’s en veel leuke deals. Het enige dat overblijft, is het proces af te sluiten met een demonstratie van voordelen en een duidelijke oproep tot actie.

Metagegevens en aanvullende opmerkingen

Rond de metadata af en werk indien nodig aan aanvullende opmerkingen over het project.

In deze eenvoudige stappen worden bestemmingspagina’s gemaakt. Zoals u kunt zien, is het maken van een website van één pagina niet moeilijk. We raden u echter aan om contact op te nemen met de specialisten die voor u een professionele, mooie landingspagina zullen ontwikkelen.

https://www.webdeveloper.today/2021/09/

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html