Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Uitbesteden versnelt de groei

Je kent het vast wel: als bedrijfseigenaar wil je niets liever dan je focussen op hetgeen je goed in bent, de hele rede waarom je je bedrijf überhaupt ben begonnen. Toch kom je in de praktijk vaak van een koude kermis thuis: Het aanwerven van personeel, het opbouwen van een relatie met de klant, het regelen van de salarisadministratie en de hele administratieve rompslomp in het algemeen zijn slechts een aantal voorbeelden van  werkzaamheden die elke werkgever en ondernemer liever niet doet, maar toch genoodzaakt is om te doen.

Naast dat deze werkzaamheden vaak ten kosten gaan van de kerntaak van een bedrijf, waarmee je notabene je geld verdient, zijn ze vaker wel dan niet ook nog eens zeer tijdrovend en enorm complex, waardoor het ook meer dan eens voorkomt dat je door de bomen het bos niet meer ziet, of iets als de salarisadministratie helemaal opnieuw gedaan moet worden omdat er ergens in het proces een minuscuul foutje gemaakt is.

Dé oplossing voor dit probleem is het uitbesteden van deze werkzaamheden aan een derde partij. Een derde partij heeft vaak enorm veel expertise op een bepaald gebied en heeft jouw bijzaken zijn kernzaken gemaakt. Zo is CBBS een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met personeel, salaris en software systemen, zoals te lezen is op www.cbbs.nl. Zo is datgene wat voor jou een obstakel is, voor hen slechts dagelijkse routine.

Door bepaalde werkzaamheden uit te besteden kan jij je focussen op de werkzaamheden die er echt toe doen, waardoor het bedrijf een stuk sneller kan groeien. Daarnaast kan een derde partij de uitbesteedde werkzaamheden vaak in een fractie van de tijd doen die jij er voor nodig hebt, wat de kosten over het algemeen ook nog eens enorm drukt. Op deze manier is het een win-win situatie, waarbij één ding centraal staat: de groei van het bedrijf.

http://cbbs.nl/