Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Een alles in één oplossing

Overal in de randstad zijn stomerijen, kleermakers en ophaalservices te vinden: hier is helemaal niets nieuws aan. Allemaal boden ze iets aan wat op zichzelf uniek was: bij een stomerij kan je je kleding laten stomen, bij een kleermaker werden je oude kleren en andere stoffen producten gerepareerd en een ophaalservice biedt een handige uitkomst als je iets zelf niet weg wilt brengen, want zij doen het voor je. Dit is ideaal, maar als het aankomt op een combinatie van alle drie dan schoot het zijn doel al snel voorbij.

Want stel, je woont in de randstad, of specifieker: in één van de voorsteden van Den Haag, dan moet je wel eens je kleding laten stomen. Of je nou naar een trouwerij gaat of naar een evenement of simpelweg die ene jas weer eens aan wilt die je al een paar jaar in de kast hebt laten hangen. Daarnaast heb je hoogstwaarschijnlijk ook wel een paar kledingstukken, een tafelkleed of een gordijn hangen dat eigenlijk toe is aan een flinke opknapbeurt, maar deze tot op heden niet heeft gehad. Alles behalve fijn, zeker als je daarnaast ook nog eens een drukke baan hebt waardoor je eigenlijk geen tijd, laat staan zin, hebt om het allemaal ook nog eens zelf te doen.

Gelukkig is het in die gevallen mogelijk om alles uit te besteden. En nee, niet door alle drie de bedrijven in te schakelen! Het is namelijk mogelijk om jouw kleding naar stomerij voorburg of stomerij leidschendam te brengen. Deze stomerij doet namelijk meer dan alleen stomen: de kleding kan indien gewenst ook behandeld en gerepareerd worden en er is zelfs een mogelijkheid om een afspraak te maken zodat de spullen bij jou thuis opgehaald en teruggebracht worden! Zo kan jij je lievelingsjas na jaren weer dragen naar je werk, zonder dat je de Elfstedentocht hebt hoeven reizen!

http://www.stomerijpanda.nl/