Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Haal zakelijk gezien meer uit Facebook

Waarom is Facebook uitbesteden de moeite van het overwegen waard? Hierbij een paar argumenten:

· Facebook is nog steeds het grootste online platform wereldwijd;

· je kunt op Facebook verschillende tools inzetten om snel je doelgroep te bereiken;

· Facebook is ook in te zetten in een B2B-omgeving, oftewel je kunt er collega’s, concurrenten en andere zakelijke partners ontmoeten.

Your Business Online heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en inzetten van Facebook marketingstrategieën. Het is belangrijk dat je regelmatig van je laat horen op Facebook.

Sociale media zijn tegenwoordig bijzonder vluchtig. De waan van de dag regeert. Ook is het essentieel dat je weet wat de leden van jouw doelgroep bezighoudt. Wat vinden ze interessant? Waar zijn ze naar op zoek? Wat hebben ze nodig? Wie willen ze ontmoeten? Samen met het Your Business Online team, vind je antwoord op deze vragen.

Goed doordachte en punctueel voorbereidde Facebook marketing kan je veel opleveren. Advertenties mogen daarbij niet ontbreken. Eenvoudig is het niet om een doeltreffende advertentie te ontwerpen die gezien wordt door de juiste mensen. Een mooi budget is een vereiste, maar geld is niet het allerbelangrijkst. Het gaat erom hoe je de advertentie inzet. Als je op een slimme manier adverteert op Facebook, kan dat juist veel euro’s opleveren.

Your Business Online heeft de kennis en middelen in huis om uit te zoeken wat voor soort campagnes bij jouw product en / of dienst passen. Is er een campagne uitgezet dan zal Your Business online zorgen voor een continue monitoring. Wordt er gereageerd? Wordt er geliket? En zetten deze reacties zich om in daadwerkelijke acties oftewel wordt er gekocht? Is het antwoord ‘nee’ of ‘te weinig’ dan wordt bijgestuurd om het rendement te optimaliseren. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van Facebook marketing neem dan eens contact op met Your Business Online. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek kun je al je vragen stellen.

 

https://www.yourbusinessonline.nl/facebook-uitbesteden/