Marketing forum
Image default
Auto's en Motoren

Jouw betrouwbare autodealer in Etten-Leur

Een auto kopen kun je tegenwoordig praktisch online doen. Je maakt zelf vergelijkingen, zoekt reviews op en met iedere autodealer neem je eenvoudig contact op. Door naar reviews te kijken leer je bovendien welke autodealers betrouwbaar zijn. Een ding verandert echter niet. Je gaat nog steeds kijken bij een autodealer, het liefst bij jou in de buurt van Etten-Leur, om te kijken of de auto in het echt voldoet aan de plaatjes en gegevens die je op internet hebt gevonden. En hier gaat het nog weleens mis.

Een autodealer in Etten-Leur die het anders aanpakt

Het komt nog geregeld voor dat een auto die mensen op internet hebben gezien in het echt niet voldoet. De informatie die je online krijgt is dan ook beperkt en bovendien moet je zelf precies weten waar je naar op zoek bent, wil je een goede vergelijking kunnen maken. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur pakt het daarom anders aan. Geen groot aanbod op de website maar een automakelaar die gericht op zoek gaat naar voertuigen die aan jouw wensen en eisen voldoen. Of dat nu ruimte, snelheid, veiligheid, uiterlijk of een combinatie daarvan is, de automakelaar schakelt zijn volledige, landelijke netwerk in om een auto te vinden die je wilt.

Auto gevonden, en dan?

Wanneer er een auto is gevonden, hoe gaat het dan verder? Allereerst wil je de occasion natuurlijk bekijken. De autodealer biedt je een keuze; of de auto wordt naar Etten-Leur gehaald, of je gaat zelf op locatie kijken. Wat je ook kiest, je zit nog nergens aan vast.

Na het maken van een proefrit besluit je of je de auto wilt kopen. Omdat een auto een flinke investering is, helpt deze autodealer je vanuit Etten-Leur met de financiering. Voor zakelijke klanten zijn er financial lease mogelijkheden waarmee je de auto in termijnen afbetaalt. Voordeel van financial lease is bovendien dat de auto na de leaseperiode jouw eigendom wordt.

Particuliere rijders kunnen een auto aanschaffen op afbetaling. Je doet dan een aanbetaling en betaalt ook weer in termijnen de auto terug. Dat kan voordelig zijn omdat je meer financiële ruimte overhoudt wanneer je niet in een keer een grote som geld op tafel hoeft te leggen.

Ga op bezoek en kijk wat de automakelaar voor jou kan doen

Autodealer MV Motive zit vlak langs de snelweg in Etten-Leur. Je bent er dus zo en kunt al je vragen stellen aan en expert met meer dan 20 jaar ervaring. Wanneer je overdag druk bezig bent is het ook mogelijk om in de avonduren langs te komen. Bel dan wel even van tevoren voor een afspraak.