Marketing forum
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar een goede bedrijfswagen? Dan moet u bij dít autobedrijf in Lopik zijn!

Een bedrijfswagen koopt u niet zomaar. Deze moet aan een groot aantal eisen voldoen. Het belangrijkste hierbij is uiteraard dat de kwaliteit goed is. Voor een bedrijfsauto van goede kwaliteit, kunt u terecht bij Autohuis Benschop, een autobedrijf in het Utrechtse Lopik. Hier kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, maar ook voor onderhoud en reparatie.

Het assortiment van dit autohuis

Het autobedrijf in Lopik biedt een groot aantal bedrijvenauto’s aan. Het assortiment bestaat onder andere uit de Volkswagen Transporter, Crafter, Caravelle en Caddy. Niet alleen kunt u bij het autobedrijf in Lopik terecht voor bedrijfswagens, maar ook voor personenauto’s van Audi, Škoda en Seat. Veel van de aangeboden auto’s zijn tweedehands. Aangezien dit nieuwe modellen zijn en de kilometerstand laag is, doet dit niets af aan de kwaliteit. Wilt u toch liever een gloednieuwe auto? Ook dat is mogelijk.

Service en onderhoud van een echte specialist

Het autobedrijf in Lopik biedt een geweldige service. U kunt altijd op het bedrijf rekenen en de medewerkers zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Tevens kunt u profiteren van de onderhoudsservice die het bedrijf verleent. U kunt hier terecht voor onderhoud, een apk of om beschadigingen te laten repareren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en gereedschappen. Als er een onderdeel vervangen moet worden, wordt dit gedaan met de officiële onderdelen van het automerk. Zo weet u zeker dat de juiste onderdelen worden gebruikt.

Zo bekijkt u het aanbod

Wilt u het assortiment van het bedrijf bekijken? Dat kan op twee manieren. U kunt een kijkje nemen op de website, maar als u het aanbod met eigen ogen wilt zien, kunt u ook een bezoekje brengen aan de showroom, waar u uitgebreid de tijd krijgt om rond te kijken en wordt voorzien van passend advies door de medewerkers. Als u vragen heeft, kunt u het bedrijf telefonisch bereiken of per mail.