Marketing forum
Image default
Auto's en Motoren

Haal ook in 1 dag je theoriecertificaat!

Wat kost dat, een dagcursus autotheorie Amsterdam? Op dit moment is de prijs €99,00. Inbegrepen is het vervoer naar de examenlocatie. Het bedrag voor het examen – €37,00 – moet je zelf betalen aan het CBR. De prijzen kunnen veranderen, dus check altijd www. 123-theorie.nl voor het actuele cursus- en examenbedrag. Contant betalen kan op dit moment niet. Dit heeft alles te maken met de strenge hygiënemaatregelen in verband met corona.

Letterlijk een dagcursus

Dagcursus mag je bij 123-theorie letterlijk nemen. Je gaat in 1 dag theorie halen, oftewel de opleiding en het examen vinden op dezelfde dag plaats. Dit is mogelijk dankzij de slimme, vernieuwende trainingsopzet. Nadat je je hebt opgegeven, krijg je een bevestiging per mail. Jouw deelname aan de cursus en het theorie examen liggen vast. Ook krijg je van het 123-theorie-team informatie opgestuurd. Als je die van te voren thuis doorleest, weet je zeker dat je goed voorbereid in het leslokaal verschijnt. De cursusdag begint vroeg, zodat alle stof behandeld kan worden. Denk aan:

-de betekenis van verkeersborden;
-milieubewust en energiezuinig rijden;
-voorrangsregels op kruispunten;
-de techniek van voertuigen;
-voorsorteren en je plaats op de weg.

Dit is natuurlijk geen complete lijst. Op de website van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen staat een volledige opsomming van onderwerpen in het theorie examen.

Verspreid over het land opleidingslocaties

123-theorie is een landelijke organisatie met opleidingslocaties verspreid over het land. Maak je dus geen zorgen als je in Bartlehiem, Oentsjerk of Winsum woont. Je kunt terecht in Leeuwarden. Kom je uit Dalfsen, Heerde of Staphorst? Jouw 123-theorie cursuslocatie staat in Zwolle. En jongens en meiden afkomstig uit Heinkenszand, Middelburg of Kamperland zijn van harte welkom bij 123-theorie in Goes. De slagingspercentages liggen bovengemiddeld hoog. Ook jongeren die dyslectisch zijn of extreme faalangst hebben, slagen in 1 keer.

Het hoofdkantoor van 123-theorie staat in Utrecht. Daar hoef je natuurlijk niet naartoe als je een vraagt hebt. ’t Makkelijkst is waarschijnlijk een appje sturen naar +31 6 2 99999 62. Zit je achter je laptop en vind je mailen handiger? Gebruik dit adres: info@ 123-theorie.nl. Bellen kan ook: 085 0606 1230.

 

https://www.123-theorie.nl/