Marketing forum
Image default
Auto's en Motoren

Zonder hoge kosten en veel moeite je theoriecertificaat halen? Dat kan!

Woon jij in de havenstad Rotterdam en kan je wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van de auto theorie? Maar wil je hier niet al teveel aan uitgeven en je niet al te lang in het zweet hoeven werken? Dan past de theoriecursus Rotterdam van Gelijk Geslaagd uitstekend bij jou! Dankzij Gelijk Geslaagd kan jij binnen 1 dag, zonder al te veel moeite en voor een mooie prijs je theorie examen halen.

Waarom kiezen voor Gelijk Geslaagd?

Ten eerste zijn de kosten van de cursus absoluut niet hoog. Je betaald slechts €89,- voor de cursus, waar een overheerlijke lunch, cursusmateriaal en vervoer van en naar het CBR zelfs bij onbegrepen zit. Let op, alleen het examengeld zit niet bij deze prijs inbegrepen, dit bedrag moet je persoonlijk bij het CBR voldoen. Ten tweede is de lesmethode van Gelijk Geslaagd uniek. Zonder boeken binnen één dag de lesstof onder de knie krijgen, Gelijk Geslaagd krijgt het voor elkaar. Met een goed opgeleide docent, klassikaal les, duidelijk beeldmateriaal, oefen examens en slimme ezelsbruggetjes en trucjes leren ze je alle belangrijke lesstof perfect aan. Ten derde heb je een slagingskans van 100%. Het kan iedereen lukken om binnen 1 dag te slagen voor het theorie examen. Een goede inzet en een gezellig humeur van jou, Gelijk Geslaagd doet de rest. Ten vierde krijg je garantie. Heb je echt je best gedaan maar is het je, jammer genoeg, toch niet gelukt om te slagen? Dan mag je de theoriecursus nog een keer volgen, geheel gratis. Ten vijfde is de theorieles van Gelijk Geslaagd ook goed te volgen voor iedereen met ADHD, dyslexie, moeite met de Nederlandse taal of concentratieproblemen. Door de relaxte manier van lesgeven, herhaling van de lesstof en ervaring met deze vormen van problematiek lukt het Gelijk Geslaagd om ook jou op een rustige manier te laten slagen.

Motor theoriecursus Barendrecht

Ben jij niet bezig met het halen van je auto rijbewijs maar ben je bezig met het halen van je motor rijbewijs? Dan kan je de motor theoriecursus Barendrecht van Gelijk Geslaagd volgen. Dus of je nu straks graag met je auto wegrijdt of juist een absolute motorliefhebber bent en lekker in alle vrijheid wilt rondtoeren, Gelijk Geslaagd helpt je aan het theoriecertificaat!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/