Marketing forum
Image default
Internet marketing

Laat het zien met video

Laat het zien met video

Een mooie manier om jouw bedrijf, product, of dienst te presenteren is met video. Je hoeft niet te vertellen wie je bent of wat je doet, maar kan het laten zien. Hierdoor wordt jouw verhaal voor de kijker direct tastbaar en zien ze meteen wat je bedoelt of waar je het over hebt. Wanneer je het namelijk hebt over een auto is de kans groot dat jij een andere auto in je hoofd hebt dan jouw buurman of buurvrouw. Spreken we over een blauwe auto, dan wordt het al wat concreter, maar nog steeds een grote kans dat iedereen een andere auto in beeld heeft. Maar wanneer we een blauwe auto in beeld laten zien heeft iedereen één uniform beeld in gedachten.

Een video maken… of laten maken?

Tegenwoordig beschikt bijna iedereen over een smartphone waarmee je kunt filmen. We snappen dat het hierdoor verleidelijk kan zijn om zelf jouw video te gaan maken. Het kan, en in sommige gevallen werkt het, maar in 90% van de gevallen kun je er beter niet aan beginnen. De kwaliteit van jouw video zegt namelijk veel over jouw bedrijf, en kijkers zijn videocontent van de hoogste kwaliteit gewend. Je kunt de meest prachtige beelden schieten, maar als het geluid niet goed is zal je geen goede indruk maken bij jouw kijkers. Daarom is het erg belangrijk dat beeld, geluid en belichting allemaal op elkaar aansluiten en van hoge kwaliteit zijn. Een video laten maken bij een professionele partij is dan ook sterk aan te raden. Bijvoorbeeld videoproductiebedrijf ZoomWorks.

ZoomWorks jouw video laten maken

Het team van ZoomWorks maakt dagelijks gave video- en animatie producties. Hierdoor weten ze wat werkt, maar ook wat niet werkt. En kunnen ze je goed adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuzes voor jouw video. Daarnaast heeft ZoomWorks alles in eigen huis. Van online marketeers, projectmanagers en tekstschrijvers… tot grafisch designers, cameramannen en video editors. Dat zorgt ervoor dat je snel met ze kunt schakelen en er veel mogelijk is.

Meer informatie over video?

Wil je meer weten over video, de voordelen ervan en wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van ZoomWorks. Laat je inspireren door hun portfolio, waar je veel video’s vindt die ze voor hun klanten hebben gemaakt. Liever persoonlijk contact? Bel ze gerust of mail ze, hun audiovisuele specialisten helpen je graag verder!

https://zoomworks.nl/video-laten-maken/