Marketing forum
Image default
Marketing

Welke stukjes online marketing kun je het beste uitbesteden?

De komst van het internet heeft onze maatschappij ontzettend veel banen opgeleverd. De meeste banen werden misschien wel gecreëerd in een volledig nieuwe sector, de online marketing! Er zijn in Nederland inmiddels tienduizenden online marketingbureaus te vinden die allemaal beweren de beste te zijn in het vakgebied. Deze bureaus bieden tientallen verschillende diensten aan. Nu is het door het uitgebreide aanbod ontzettend begrijpelijk dat je als website-of webshophouder inmiddels door de bomen het bos niet meer kunt zien. Juist daarom hebben we in deze blog een aantal punten op een rijtje gezet waarvan wij je zouden aanraden om bij een online marketingbureau aan te kloppen. 

Website of webshop maken

Zolang de basis van je website of webshop goed is en blijft, kun je onderaan de streep niet extreem veel verpesten. We raden iedereen dan ook aan om te kiezen voor het laten maken webshop of website. Door dit stukje van de online marketing uit te besteden weet je zeker dat de basis goed is en blijft en kun je hier zelf verder op bouwen. Het zal in eerste instantie een flinke investering zijn, maar een website of webshop weer fixen nadat je zelf de basis verpest hebt is nog vele malen duurder! Deze investering zal zichzelf in korte tijd dan ook terugbetalen en het meer dan waard zijn. Daarnaast zal het online marketingbureau de website of webshop over het algemeen ook binnen enkele weken klaar hebben. Hierdoor kun je zo snel mogelijk beginnen met geld verdienen middels jouw website!

CRO

CRO staat voor Conversion Rate Optimization. In het Nederlands is deze term het beste te omschrijven als conversie optimalisatie. De website wordt onder handen genomen en deze wordt zo ingericht dat het conversiepercentage het hoogst komt te liggen. Dit zijn klussen die over het algemeen alleen maar uitgevoerd kunnen worden met dure en goede tools. Het kan over het algemeen niet uit om deze tools aan te schaffen als individu en daarom kun je dit dan ook beter overlaten aan een online marketingbureau. Daarnaast weten de online marketingbureaus over het algemeen ook wel wat werkt. Hierdoor is de klus sneller geklaard en kun jij dus ook sneller genieten van jouw hogere conversie percentage!