Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Ripple: Is het de eerste die blockchain betalingen zal ondersteunen aan banken?

Cryptografie en replicatie helpen bij het veilig maken van een transactie. Blockchain-transacties zijn niet op dezelfde manier reversibel als XRP-betalingen. De peer-to-peer-transactie zal een grote verschuiving hebben met betrekking tot het vestigen van vertrouwen. Daardoor kunnen transacties binnen enkele minuten in plaats van dagen plaatsvinden. Transacties in verschillende valuta kunnen voor veel tussenpersonen zorgen en dagen of weken duren om te voltooien. Ze kunnen meerdere tussenpersonen nodig hebben en het kan dagen of weken duren voordat ze zijn voltooid.

Zoals geldt voor elke bank op de planeet van vandaag, dekken hun diensten vele facetten en regio’s op de planeet. Klantenservice bij bankieren is slechts een van de meest cruciale manieren om klanten terug te laten komen. Onze klanten kunnen hun financiën overal beheren, en dus ook verwachten dat ze alles efficiënt kunnen beheren. Wanneer u met uw klanten praat, praat dan over de waarde van uw producten of diensten in plaats van te praten over de prijs. Veel klanten bepalen of ze hun bankzaken bij een specifieke instelling moeten doen, afhankelijk van de persoonlijkheden en expertise van bankbetalers. Vanwege de hoeveelheid concurrentie zijn unieke goederen in de banksector niet zo kritisch als uitstekende klantenservice. Cross-selling van andere bankproducten is noodzakelijk.

Let op: Ripple zal waarschijnlijk de eerst volgende zijn die “Blockchain Banking” zal ondersteunen.
Lees hier meer informatie over Ripple & Blockchain banking

Nieuwe vragen over Blockchain Banking
Innovatie in de nabije toekomst Een meer specifiek voorbeeld van de voordelen van blockchain is regulering na de handel, wat een belangrijk resultaat kan zijn van blockchaintechnologie. Volgens Lund zal het gebruik van de digitale valuta van Stellar echter waarschijnlijk tijdelijk zijn. Ten tweede maakt het de noodzaak voor tussenpersonen overbodig door een gedecentraliseerd netwerk te produceren dat het vertrouwen en de transparantie van elke transactie verbetert. Het vermogen van Blockchain om transacties te timestampen zou een veel gezaghebbendere manier kunnen zijn om transacties te registreren, in tegenstelling tot de huidige relationele database die kan worden opgehaald en gemanipuleerd. Gezien alle voordelen die blockchain-bankieren in het bedrijf hebben, zijn banken begonnen geïnteresseerd te raken.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2YHhLkOO9g