Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Ripple VS Bitcoin – uiteindelijk zal Ripple de winnaar zijn.

Ripple heeft veel dezelfde voordelen, maar toch is het aanzienlijk anders dan andere cryptocurrencies. Het maakt namelijk gebruik van een speciale manier van validatie en versleutelde hashes om de berichten over het Ripple-netwerk te beveiligen, maar bevat niet het grootboek zoals dat bij Bitcoin zo is.

Het maakt gebruik van zijn eigen krachtige manier van de blockchain-technologie om snelle betalingen over de hele wereld mogelijk te maken. Dus uit het voorgaande is het overduidelijk dat Ripple op behoorlijk goede voet staat. Ripple behoort tot de best presterende digitale valuta’s in 2017. Het is ook bekend om zijn directe betalingen vanwege de onmiddellijke validatie door Ripple-knooppunten. Ripple heeft de mogelijkheid en structuur om de manier van transacties verzenden tussen banken compleet te veranderen.

Ripple VS Bitcoin

Verder wordt er continu gewerkt aan de ontwikkeling van Ripple, wat alleen maar voordelen kan hebben. Het word beschreven als een grote concurrent van andere populaire cryptocurrencies, deels vanwege zijn real-time internationale geldtransfers. Ripple heeft onthuld dat het een enorme hoeveelheid transacties per seconde aankan, zelfs als je het vergelijkt met zijn mede cryptocurrencies Bitcoin en Ethereum. Sindsdien worden enkele zeer belangrijke samenwerkingsverbanden met veel banken en andere financiële dienstverleners gesloten. Het heeft banden met enkele van ’s werelds grootste banken, waardoor het een uitstekende keuze is voor marktdoeleinden. Ripple en Bitcoin hebben een heel ander doel en zijn daarom niet met elkaar te vergelijken.

Wel zijn er nadelen voor gebruik van Ripple

Het grote aantal transacties dat nog steeds door het bedrijf werd verstuurd, bleek een groot punt van zorg te zijn voor ripple en mogelijke investeerders. Het is dus een probleem voor iedereen om transactie-informatie te koppelen aan een bepaalde gebruiker of onderneming.

Op de Ripple-website is er de lijst van een uniek en geverifieerd knooppunt dat u kunt gebruiken om uw Ripple-muntstuk over te zetten van één account naar een ander account.

Ripple Blockchain is beveiligd met encryptie

Blockchain-beveiligingsmethoden maken gebruik van coderingstechnologie. Blockchain-technologie is vergelijkbaar met internet, het heeft een geïntegreerde robuustheid. Om te beginnen, en zoals gezegd, is het gecentraliseerd. Zorg er wel voor dat u een computer bezit die voldoet aan de hardwarespecificaties en houd u hier aan de aanwijzingen voor installatie. Een internet dat is samengesteld uit volledig gedecentraliseerde websites heeft de mogelijkheid om de overdracht van bestanden en streaming-tijden te versnellen. Het internet zelf is al bijna 30 decennia duurzaam gebleken, en daarom goed te vergelijken met Ripple als cryptocurrency. Het uitrollen van een volledig betaalnetwerk op internationale schaal is dan ook niet iets dat ’s nachts kan worden voltooid.

Cryptocurrencies worden steeds populairder

Digitale valuta wordt op dit moment steeds populairder. De valuta, nu met de op twee na grootste marktkapitalisatie van het bedrijf, is gemaakt voor naadloze transacties die op het moment zelf door banken kunnen worden afgewikkeld. Meer dan 70 grote banken zijn begonnen met het gebruik van Ripple. Met betrekking tot bitcoin zijn beleggers er als gevolg van de zwakkere Amerikaanse dollar bij gebroed, samen met de groei van het aantal handelaren dat het nu als een soort betaling accepteert. Hoewel het vaak over het hoofd wordt gezien door beleggers die zich meer willen concentreren op Bitcoin en Ethereum, heeft Ripple verschillende facetten in vergelijking met de rest van het cryptocurrency-veld. De handelaren en de investeerders geloven dat zeker en dat is precies waarom we de prijzen de afgelopen dagen zien stijgen.

Te vergelijken met de “free banking era” in Amerika

Al hun transacties zullen op echt moment plaatsvinden. Vergelijkbaar met redenen tijdens de Free Banking Era in de VS, kan de waarde van een valuta aanzienlijk fluctueren op basis van de kredietwaardigheid van een gateway. Sommige mensen laten zich misleiden door de minimale waarde van elke Ripple-munt, toch kunnen er leuke rendementen mee worden gehaald.

Dit artikel is geschreven doorToshidesk (twitter)