Marketing forum
Image default
Internet marketing

Medisch toerisme

Medisch toerisme is het bezoeken van plaatsen en gebieden buiten jouw eigen woongebied of land ter bevordering van de mentale en fysieke gezondheid. De gebieden kunnen natuurlijke eigenschappen hebben. Denk aan badplaatsen wat goed voor je huid is, of een land waar de temperatuur lekker warm is om de pijn te laten verdwijnen. Je hebt specifiek voor medische doeleinden medisch toerisme waarbij ze naar een kliniek gaan voor een operatie die in eigen land gedaan kan worden. Je hebt ook gezondheidstoerisme waarbij het gaat om preventief te zijn.

Medishc toerisme ging vroeger vooral om een kuuroord waar je heen kon gaan. Bijvoorbeeld zeebaden met een hoog zoutgehalte of baden waar de temperatuur heel hoog lag. Hierdoor kon de huid genezen. Ook is er klimaattherapie. Mensen met bijvoorbeeld reuma kunnen in warmere gebieden fijner bewegen omdat de pijn weg gaat. Tegenwoordig is medisch toerisme vooral om een ingreep te laten doen bij een kliniek. In veel landen is plastische chirurgie nog niet zo groot  of past het niet bij de cultuur. In dat geval gaan mensen vaak naar een ander land om daar een ingreep te laten doen. In sommige landen kun je ook bepaalde ingrepen laten doen die je ergens anders niet kunt doen vanwege de kennis. Verder zijn in sommige landen de kosten erg laag.

Voor borstvergrotingen kun je bijvoorbeeld het beste naar het mekka van de plastische chirurgie gaan. Dat is Zuid-Korea. Waar de meeste ingrepen worden gedaan ter wereld. Het is onderdeel van de cultuur geworden omdat vrouwen op Westerse vrouwen willen lijken. Bijvoorbeeld liposuctie borst mannen zie je niet zo snel. Seoul is ook de hoofdstad van de ingrepen. Je ziet het al als je door de stad loopt. Veel mensen vallen op vanwege de ingrepen die ze hebben laten doen. ook zie je overal reclame. Dan is iets wat je niet zo snel in ons land zult zien.

https://faceland.nl/