Marketing forum
Image default
Artikel marketing

Flyers drukken, professionele reclame

Flyers drukken

Reclame maken voor acties, producten en bedrijven wordt op veel verschillende manieren gedaan. Onder andere door middel van sluipreclame in programma’s, billboards, radioreclames en folders die je in de bus krijgt, maar ook flyers die je in je brievenbus krijgt, onder je ruitenwisser of zo op straat krijgt, zorgen voor reclame. Flyers hebben een handige afmeting waardoor je ze gemakkelijk kunt rondbrengen en ze gemakkelijk door een brievenbus passen. Een flyer is eigenlijk gewoon een ander woord voor poster, alleen is de flyer in een kleinere afmeting. Alleen de hoofdinformatie staat er op vermeld. Vaak wordt er gewerkt met twee of drie opvallende kleuren zodat die extra opvalt. Als iets opvalt onthoud je het vaak ook sneller.

Maak je flyer opvallend

Bij het drukken van flyers wordt dus ook rekening gehouden met hoe ons brein werkt. Geef je namelijk allemaal informatie zonder kleur gebruik dan werkt maar één hersenhelft, geef je informatie door middel van kleuren die opvallen dus creativiteit dan slaat deze informatie zich nog sneller op omdat dan beide hersendelen optimaal gebruikt worden. Dus hoe opvallender de flyer hoe groter de kans dat mensen deze informatie opslaan en dit op langer termijn zult merken aan klanten en opkomst. Flyers worden niet alleen rond gebracht voor het promoten van producten en bedrijven, maar bijvoorbeeld ook bij evenementen die in de buurt zullen plaats vinden of om aan te geven dat er veranderingen zullen plaats vinden.

Dus wil je als ondernemer of particulier gemakkelijk informatie verstrekken aan bewoners of bezoekers dan is flyers drukken een gemakkelijke manier om dit voor elkaar te krijgen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/flyers-drukken