Marketing forum
Image default
Online marketing

Luchthavenen parkings bij Eindhoven airport

Gaat u binnenkort op reis van op Eindhoven airport? Dan ben je niet alleen. In 2005 reisden bijna 33 miljoen passagiers van op Eindhoven airport. Dat is zowat 90.000 mensen per dag. Volgens de statistieken van Eindhoven airport vertrokken of landden er in 2005 meer dan 400.000 vliegtuigen. Met zoveel verkeer , wordt het dringen voor een parkeerplaats bij de luchthaven.

De luchthaven voorziet meer dan 17.000 openbare parkeerplaatsen op de korte – termijn parking, de dagelijkse en economische / lange termijn parkings rond de luchthaven. Newark International heeft twee goedkopere lange – termijn parkings die zich ten noorden van de luchthaven bevinden. Parking P6 en P7 bieden al lange – termijn parkeergelegenheid voor ongeveer $ 15 per dag. De economy-plaatsen zijn de goedkoopste plaatsen voor meer dan 3 uur, maar je moet wel extra tijd bijrekenen voor de bustransfer naar de terminals. De totale reistijd van de economy-plaatsen naar de terminals bedraagt ongeveer 20 minuten afhankelijk van het verkeer. Er zijn echter ook een aantal parkings die privaat uitgebaat worden, die parkeerplaatsen aanbieden.

  1. is een van de minst dure parkeermogelijkheden bij Eindhoven airport. Zij bieden vele keuzes en voordelige tarieven aan.

Corporate Airport Parking is een andere parkeergelegenheid als je van op Newark International vertrekt. Corporate Airport Parking biedt zowel indoor- als outdoor parkingplaatsen aan en ook een aantal andere diensten waaronder kort onderhoud van de wagen, drop-off en pick-up aan de terminals en 24 uur beveiliging.

Zoals je zelf kan zien, zijn de parkeermogelijkheden bij Eindhoven airport. Of je nu 3 dagen of 3 weken op reis bent, je zou geen problemen mogen ondervinden om een oplossing te vinden om je wagen kwijt te geraken, zoals jij het verlangt.

Wil je een zorgeloos van je vakantie genieten en goed voorbereid uit eigen land vliegen? Maak gebruik van www.eazzypark.nl