Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Website voor eigen bedrijf laten maken

Ik ben onlangs een eigen bedrijf gestart. Ik heb het er erg naar me zin maar nu ben ik opzoek naar een bedrijf die websites maakt, want ik wil een goedkope website laten maken. Aangezien mijn bedrijfje nog niet zo hard loopt wil ik gaan kijken of ik dit via een online platform wat verder kan uitbreiden zodat mijn bereik wat groter wordt. Want op dit moment krijg ik niet zo veel klanten en dit vind ik natuurlijk jammer. Maar dit is geen ramp aangezien ik net begonnen ben met dit bedrijf, ik hou nu teveel vrije tijd over en daar wil ik verandering in brengen. Ik wil graag hard aan de slag met mijn nieuwe bedrijf

Goedkope website laten maken

Vervolgens ben ik gaan Googelen op goedkope website laten maken, om te kijken of ik een bedrijf kon vinden die goedkope websites maakt. Ik heb via via gehoord dat een website goed in de prijs kan oplopen en ik wil niet teveel geld uitgeven aan mijn website. Gelukkig kwam een bedrijf tegen dat heet SiteToGo toen ik op de homepage uitkwam zag ik meteen een leuke prijs staan. Dit sprak mij wel aan omdat de prijs niet super hoog was. Vervolgens ben ik op hun website gaan rondkijken om te zien wat ze precies doen en hoe ze te werk gaan. Er zaten een hoop leuke projecten tussen en ik zag een paar goede reviews dit wekte bij mij vertrouwen op. Ook hoorde ik dat de website gecontroleerd werd door het beste SEO bureau in de regio, zodat de website goed vindbaar in Google zou zijn.

SiteToGo

Vervolgens heb ik contact opgenomen met hun om te vragen hoe of wat. Ik heb hun mijn verhaal verteld en waarom ik opzoek was naar een website. Tijdens dit gesprek hebben ze mij verteld dat mij perfect konden helpen. Naar aanleiding van dit gesprek heb ik een keuze gemaakt om mijn website daar te laten maken. De perfecte plek om een goedkope website laten maken.

Bron: www.sitetogo.nl