Marketing forum
Mode en Kleding

Hoe vind je de perfecte maat voor babykleding

Kijk jij ook zo graag naar de schattige babykleertjes in de winkel? Hoewel het lijkt alsof baby’s in elke maat passen, is dat eigenlijk niet het geval. Baby’s hebben zeer specifieke maatbehoeften, vooral als het om kleding gaat. Wanneer je online of in winkels winkelt, zorg er dan voor dat je niet te kleine of te grote kleding voor je baby koopt, anders groeien ze er te snel uit en zullen ze niet zo schattig zijn als in de winkel! Volg deze tips om de perfecte maat voor babykleding te vinden voordat je gaat winkelen.

Verschillende maten babykleding

Babykleding is er in verschillende maten. Het is gemakkelijk om in de war te raken over wat baby’s kunnen dragen en wanneer, dus hier is een overzicht van hoe kleding de maat heeft: De meeste pasgeboren kleding past vanaf de geboorte tot een baby 4 of 5 maanden oud is (wanneer ze tussen de 8 en 12 pond wegen).

Kleine maten

Op dat moment is het tijd om over te stappen op kleding van 0-3 maanden. Sommige merken maken ook kleinere maten (3-6 maanden) voor baby’s die bij de geboorte bijna 6 pond wegen.

0-3 maanden

Over het algemeen dragen baby’s van 0-3 maanden nog pasgeboren kleding. De sleutel hier is in het algemeen – sommige passen al in kleding van 3 maanden en anderen zullen dat cijfer pas na 4 of 5 maanden bereiken.

3 maanden tot 1 jaar

Baby’s groeien in hun eerste jaar razendsnel, van een pasgeboren baby die bij de geboorte ongeveer 7 pond weegt tot een peuter van 18 pond in slechts zes maanden!

Verdubbeld gewicht

Tegen de leeftijd van drie maanden zal uw kleintje zijn gewicht verdubbeld hebben en nog eens 5 centimeter gegroeid zijn. Dat lijkt misschien niet veel, maar dat is ongeveer de helft van wat hij in zijn eerste levensjaar in totaal zal winnen.

24 maanden of 2T

Babykleding is er in allerlei verschillende maten, en het kan verwarrend zijn om erachter te komen welke geschikt zijn.

Label

Als u naar een label kijkt en 24M of 2T ziet, verwijst dat naar het gewicht van uw kind: 2T is 24 pond of minder; 2T betekent twee jaar oud. En als er op een overhemd 18-24 M staat, betekent dat alleen maar dat het past bij een kind dat tussen de 18 en 24 pond weegt.

Babykleding goedkoop

Baby’s en kinderen groeien zo snel dat het moeilijk kan zijn om te weten of je een goede deal krijgt of niet. Je zult vaak horen dat tweedehands kopen veel goedkoper is dan nieuw, maar veel mensen zeggen dat ze nooit zeker kunnen weten hoe oud (of schoon) hun tweedehands spullen werkelijk zijn.

Stylonic

Als je geld wilt besparen op schattige babykleding, raad ik je aan te winkelen bij Stylonic. Zij hebben babykleding goedkoop in verschillende merken en maten, ook bieden ze meestal geweldige aanbiedingen en kortingsbonnen. Bron: kinderkleding, babykleding en sneakers positiemode