Marketing forum
Image default
Meubels

Veel variatie in de collectie bij Deens:van een Urban Cotton wandkleed tot een Madam Stolz kandelaar

Veel variatie in de collectie bij Deens: van een Urban Cotton wandkleed tot een Madam Stolz hangkandelaar en van een House Doctor eettafel tot behang van Creative Lab Amsterdam

Smaken verschillen, zeker ook op het gebied van meubels en accessoires. Zelfs binnen een bepaalde stijl qua inrichting zijn allerlei nuances aan te brengen die de een wel en de ander niet mooi vindt. We leggen het uit aan de hand van de Scandinavische Vormgeving, ook wel Danish Design genoemd.

Als voorbeeld nemen we de rubriek plafonnières, onderdeel van de hoofdcategorie verlichting op deens.nl. Dat we voor Deens kiezen is trouwens geen toeval. De online woonwinkel is populair bij consumenten én bij stylisten / interieurontwerpers. Goed, plafonnières dus. De plafonnière is een – meestal platte – plafondlamp. De korte voet van de lamp zit aan het plafond vast. De lasdoos is onzichtbaar in het plafond verwerkt. Van oudsher werden plafonnières opgehangen in toiletten en badkamers. Tegenwoordig zie je dit model lamp eigenlijk overal hangen. In openbare gebouwen en dan met name in ontvangstruimtes. Thuis in de living, slaapkamer en werkkamer. Zoals we hem hebben omschreven, klinkt de plafonnière als een eenduidige lamp, maar dat beeld klopt niet. We geven twee voorbeelden.

Bremen is een it’s about RoMi plafonnière van ijzer in de kleur zwart of goud. Een stoere, hippe, karaktervolle lamp. De spotjes hebben opvallende asymmetrische lijnen. Drie spotjes in totaal, dus de kamer wordt goed verspreid verlicht. Palawan zo heet de rondvormige plafonnière in naturel met wit van Good&Mojo. De lamp is gemaakt van geweven bamboe, waar het licht met een speels effect doorheen schijnt. Palawan oogt rustiek, zacht en lief. Twee totaal verschillende plafonnières inderdaad!

Voor de volledigheid melden we dat Deens ook andere lampenmodellen verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan staande exemplaren, bureaulampjes en wandarmaturen. Merken die we aanbevelen – naast de twee hierboven genoemde – zijn: House Doctor, Madam Stolz, Urban Nature Culture, Tine K Home, Nordal, HAY en ferm LIVING. Naast lampen levert deens.nl onder meer woonaccessoires, woontextiel, meubels, keukenbenodigdheden en lifestyleproducten. Voor ideeën en inspiratie op het gebied van wonen, kunnen we Deens absoluut aanraden. Klik maar eens op ‘Inspiratie’ en ‘Interieurstylist nodig?’.

https://www.deens.nl/nl/