Marketing forum
Image default
Mode en Kleding

Hoe houd je een badjas kort schoon?

De meeste mensen hebben maar één badjas, waarom zou je er ook meer hebben? Het is dan verstandig om te investeren in een goede badjas die lang mee gaat. Omdat een ochtendjas binnenshuis wordt gedragen op vrije dagen of in de ochtend is het belangrijk dat de badjas lekker zit en dus comfortabel is. Helaas weten veel mensen niet hoe ze een badjas moeten wassen, waardoor kwaliteit verloren gaat. In deze blog vind je tips voor het wassen van je badjas.

 

Hoe vaak moet je een badjas wassen?

Hoe vaak dat een badjas gewassen moet worden is afhankelijk van hoe vaak dat de badjas draagt. Bij dagelijks gebruik moet het de ochtendjas vaker wassen dan wanneer je het alleen na het douche aantrekt. Je moet het dus eigenlijk zelf een beetje inschatten op basis van hoe vaak het gedragen wordt. Draag je de badjas kort tijdens het ontbijt wordt het aangeraden de badjas om de 2 à 3 dagen te wassen.

 

Hoe moet je een badjas kort wassen?

Het is volledig afhankelijk van onder andere de kleur en de lengte. Heb je een lang badjas of is de badjas kort? Dan hoeft de badjas minder lang in de wasmachine omdat er minder stof gewassen dient te worden. Het is belangrijk dat de badjas niet op een al te hoge temperatuur wordt gewassen om zo het draagcomfort optimaal te houden. Een badjas met een bonte kleur kun je prima bij de gekleurde was doen, terwijl je een witte apart moet wassen.

https://dolcedonna.shop/collections/badjas