Marketing forum
Image default
Bedrijven

Tiktok blijft populair ook in 2021

Als je dacht dat TikTok nu niet meer populair zou zijn, dan heb je het goed mis. De app blijft ongelooflijk populair en niet alleen onder jongeren. Ook steeds meer ouderen beginnen met TikTok en maken heir verschillende filmpjes op. De app wordt ook steeds meer gedownload en dat is goed te zien binnen de playstore of Applestore, maar ook door het aantal gebruikers op de app dat flink blijft toenemen.

TikTok is here to stay?

De social media app blijft populair en blijft nieuwe gebruikers naar zich toe trekken. De vraag bij veel mensen is dan ook: “Is TikTok here to stay?”. Blijft de app populair onder jongeren of zal dit uiteindelijk gedeeltelijk gaan afnemen? Een concreet antwoord kan niemand hierop geven omdat daar te weinig informatie voor beschikbaar is. Wel kan er worden gezegd dat social media in een sneltrein zit en er nieuwe alternatieven voor TikTok , Instagram en Snapchat blijven komen. Zo zijn er het afgelopen half jaar al meerdere alternatieven uitgekomen voor TikTok.

Bekend worden op TikTok

Veel mensen willen bekend worden op TikTok omdat zij denken dat je hier veel geld mee kan verdienen. Is dit wel echt zo? Of klopt dit niet meer. Het antwoord hierop is dat de inkomsten van TikTok influencers lang niet hoog zijn als je verwacht had. Dat heeft vooral te maken met het aantal mensen op TikTok die onder influencers vallen en het aantal bedrijven dat hier zijn producten promoot. Er zijn namelijk een hele hoop influencers op TikTok te vinden, maar zeer weinig bedrijven die deze influencers sponsoren. 

TikTok volgers kopen om bekender te worden

Wil je bekend worden op TikTok? Dan dien je veel volgers en likes op het platform te hebben. In veel gevallen is dit niet makkelijk om te krijgen en ben je dus een tijdje bezig om dit uiteindelijk allemaal bij elkaar te krijgen. TikTok volgers kopen is een oplossing hiervoor die kan zorgen voor snellere bekendheid binnen TikTok. Enorm veel influencers maken hier gebruik van , en ervaren weinig tot geen gevolgen hiervan.