Marketing forum
Image default
Mode en Kleding

Gezellig naar een concert. Welke tas is dan handig om mee te nemen?

Gezellig naar een concert. Welke tas is dan handig om mee te nemen? 

Als je naar een concert gaat is het niet handig om een grote tas mee te nemen. Je wilt natuurlijk daar niet steeds staan met die tas en hem dragen. Als je hem op de grond neerzet is de kans groot dat hij omgeschopt wordt en dat je hem dan op een gegeven moment kwijt bent, niet handig dus.

 

Een waterdichte tas nodig?

Als je echt veilig wilt zijn op een concert met je tas is het zeker handig om een waterdichte tas te hebben. Er wordt daar genoeg drank geschonken omdat mensen natuurlijk iets willen drinken. Of dit nou alcohol, frisdrank of water is dat maakt niet uit. Het is nooit fijn dat je tas inclusief je spullen erin zeiknat worden.

 

Er hoeft maar iemand tegen je aan te botsen ergens en diegene heeft drinken in zijn hand en het komt over je tas heen. Je tas is ook meestal naast je niet perse in je. Jou zien ze wel alleen de tas meestal niet zo, die is dan ook meestal de ongelukkige als het gaat om nat worde. Rains tas is een merk die waterdicht is. Zij hebben vele verschillende modellen die heel handig zijn om spullen in te doen. 

 

Welk model tas is handig?

Wat wij persoonlijk denken is dat een dames schoudertas het meest handig is voor een concert. Het is klein en compact, je hoeft het niet constant vast te houden en dus ook niet op de grond te zetten. Het is groot genoeg om alles erin te doen wat je nodig hebt. Het enige zou zijn dat er geen camera misschien in past, maar je hebt natuurlijk je telefoon en anders heb je ook grotere schoudertassen. De ene schoudertas heeft meer ruimte dan de ander, maar dan zijn ze ook meteen groter dan de andere. 

 

Ga langs een tassenwinkel om te kijken wat voor soorten tassen er zijn. Zie het als een reden om een nieuwe tas te kunnen kopen. Dit moet je alleen misschien niet doen als je al heel erg veel tassen hebt, maar ja aan de andere kant kan je ooit genoeg tassen hebben? Het handigst zijn tassen met een goede sluiting denk dus aan een rits. Drukknoopjes zijn niet handig in verband met diefstal je tas kan zo opengemaakt worden. Let hier dus wel goed op met kiezen van tas.