Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Brandende kaars

De populaire LED kaarsen worden het hele jaar door gebruikt. Zo kan je ze binnen en buiten gebruiken. Alle kaarsen zijn gemaakt van bijenwas en zijn voorzien van een timer en afstandsbediening. De kaarsen bestaan uit dinerkaarsen, losse LED kaarsen en de kaarsensets. Te verkrijgen in verschillende kleuren en hoogtes. Door de bewegende vlam zijn de LED kaarsen niet van echte te onderscheiden. Zo zijn de kaarsen ook een stuk kind- en diervriendelijker. En kan je zonder zorgen de kaarsen laten branden. 

 

Kerstkaarsen

De kaarsen zijn een subtiele manier van verlichten. Een leuk idee voor de kerst is om de dinerkaarsen op tafel te zetten tijdens het kerstdiner. De dinerkaarsen zijn er in verschillende kleuren: zilver, goud, rood, wit en ivoor. De verlichting van de kaarsen is warm, waardoor je een romantisch effect creëert. De kaarsen zijn voor elke gelegenheid. Zo kan je ze aanzetten bij een avondje op de bank of een chique diner. De kaarsen set bestaat uit 3 kaarsen in dezelfde kleur van verschillende hoogtes. De kaarsen zijn mooi te decoreren op een salontafel. Het aanschaffen van de kaarsen kan je zien als een goede investering. Op lange termijn bespaar je geld en tijd. De kaarsen branden een stuk langer dan echte waxinelichtjes. 

 

Kaarsen decoratie 

Je kunt op diverse manieren gebruik maken van de kaarsen, maar hoe zorg je ervoor dat het er leuk uitziet. Hier wat verschillende manieren hoe je op een leuke manier de kaarsen kan gebruiken:

 

  • Kaarsenplateau;

  • Kaarsenhouder;

  • Kandelaar;

  • Op de salontafel;

  • Tijdens het diner.


Wil je de verlichting net wat uitgebreider kan je altijd kiezen voor de wat grotere verlichting. De pop up kerstboom blijft een makkelijke manier om te verlichten. De boom staat binnen 1 minuut en is voorzien van verlichting, slingers, kerstballen, voet en paal. De boom is te verkrijgen in verschillende kleuren groen en wit. Ook de versiering kan je zelf kiezen. Je kunt kiezen uit goud, rood en zilver.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/losse-led-kaarsen/