Marketing forum
Image default
Banen en opleidingen

Contractmanager

Contractmanager

Als contractmanager heb jij al enkele jaren ervaring met de inkoop, voorbereiding, aanbesteding en het tenuitvoerleggen van contracten met aannemers, leveranciers en partijen in de grond-, weg- en waterbouw. Jij bent de innoverende capaciteit achter het uitbreiden van succesvolle coalitie, in het bijzonder van dijkversterkingsprojecten en kadeverbeteringsprojecten.

Over jouw werk

Je zal werkzaam zijn binnenshuis één van de uitgestrekte programma’s van het waterschap, in eerste autoriteit zal jouw brandpunt lag op het hoogwaterbeschermingsprogramma. In dit planning werk je tezamen in ipm-teams aan het verwerkelijken van een zwaargebouwd en klimaatbestendig watersysteem en het verkleinen van de veiligheidsrisico’s voor de primaire waterkeringen. Je kneden dan deel uit van een of twee ipm-projectteams. Jouw buil ligt in het smeden van sterke relatie en het ontplooien van energieke interactie tussen nieuwe en bestaande marktpartijen en het waterschap.

Als contractmanager:

Ben je toepasbaar in alle stappen – van verkenning tot en met realisatie – van projecten ; ga jij aan de slag met contractbeheersing, toetsingen, relatiemanagement, risicomanagement- en toezicht, voortgangsbewaking, besluitneming en rapportages ; ondersteun je de projectmanagers en zoek je continu naar optimalisatie in kwaliteit, uitvoeren en kosten van contracten ; draag je proactief bij aan de doorontwikkeling van het lijnteam en het specialisatie ; ben jij de sleutel tussen betrokken partijen. Je weet juist hoe de contracten in elkander zitten en hoe je de nieuwe en bestaande partijen aangesloten krijgt en houdt.

Over jouw team

Ongeacht het deel uitmaken van een of twee projectteams, maak je ook deel uit van het ( lijn ) team contractmanagement en management projectbeheersing. Dit team, met taxistandplaats tiel, bestaat nou uit zestien collega’s. Van contractmanagers en managers projectbeheersing tot en met collega’s van financiën en administratieve ondersteuning. De sfeer is maatschappelijk en vief, met open en directe communication en een veilige tijd voor terugkoppeling en advies. Het team heeft samenwerken, kennisdeling en gedeelde aansprakelijkheid hoog in het banier staan. Dit gecombineerd met toewijding voor vernieuwing en betrokkenheid bij klimaatverandering, waterveiligheid en maatschappelijke opgaven maken het team tot een hechte club van enthousiastelingen.

Ons aanbod

Een fulltime baan als medior contractmanager voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Voorts bieden wij : een merite tussen € 3. 224, – en € 4. 455, – bruto per tijdsperiode ( schelp 10 ). Je exacte merite bepalen we aan de hand van onderwijs en ervaring. Om te opstarten een jaarcontract en bij goed werking een vaste aanstelling. De ruimte om zelf je tijd in te delen en soms thuis te werken. Een deugdelijk pensioenregeling. Een individueel keuzebudget ( ikb ) ter waard van 20 % van je merite ( exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering ). Het ikb kun je voor verscheidene doelen verwedden, zoals snipperdag kopen of je kunt het uit toelaten betalen. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk voetbeen begroting ( pbb ) van € 5. 000, – voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Over jou

Met tenminste drie jaar ervaring als contractmanager in gww-projecten, ben je een connaisseur in contractmanagement. Je gaat geen uitdaging uit de weg en als er handeling ondernomen moet worden ben jij degene die er boven zit. Dankzij je oplettendheid, goede instinct voor overzicht detineren en een sterk ontwikkeld sociaal en empathisch capaciteit, heb jij oog voor alles en allen die bij het project betrokken is. Je bent een bedeeld verbinder die het vakgebied kent en op ondernemende manier de juiste mensen en partijen opzoekt, enthousiasmeert en activeert.

Voorts heb je in huis:

Een hbo-diploma in een technische, juridische of bedrijfskundige richting. Completeren met een vorming in contract- of projectmanagement. Praktische en theoretische kennen van grote ruimtelijke en/of infrastructurele projecten, ervaring met het opstellen en bedwingen van contracten in ingenieursdiensten, raw, uav-gc, d & c en bij voorkeur ook samenwerkingsvormen zoals een bijeen bouwteam. Sterke communicatieve vaardigheden en een goede zelfbeheersing van nederlandse taal. Bij voorkeur financiële en juridische kennen.

Over ons :

Wij zijn water in het prachtige, waterrijke locatie tussen de rijn, de lek en de maas zorgen wij – waterschap rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We zuiveren afvalwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, zetten vispassages aan en beheren polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke dingen voor ‘onze inwoners’ op het locatie van water, veiligheid, ontspanning en werk. Duurzaamheid en maatschappelijke relevantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? dompel je dan onder in de wondere waterwereld van waterschap rivierenland en solliciteer gelijk naar de functie van senior contractmanager.

Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten prioriteit.

In verband met de vliegtocht van het coronavirus ( covid-19 ) volgen wij de adviezen van het rivm, ggd, veiligheidsregio en de rijksoverheid. Ons werving-en-selectieproces vindt nu bovenal op afstand plaats. Sollicitatiegesprekken voeren we online, met behulp van beschikbare middelen.

Waterschap rivierenland zoekt graag zelf zijn kandidaten, dus deze vacature is géén uitdaging tot aankoop.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-communicatie.html