Marketing forum
Image default
Zakelijke dienstverlening

Grote bestanden versturen

Grote bestanden versturen is nou niet meteen de grootste hobby van veel ondernemers. Het kost veel tijd en het is maar de vraag of het allemaal wel lukt. Gelukkig kunt u tegenwoordig prima een beroep doen op nieuwe programma’s die het versturen van grote bestanden heel eenvoudig en betrouwbaar maken.

 

Zeer geavanceerd programma

Grote bestanden versturen kunt u bijvoorbeeld prima versturen via een geavanceerd programma als SecuDoc. Een dergelijk programma biedt u heel erg veel voordeel en gemak. Overdrachten tot wel 100 GB zijn dan prima mogelijk en u kunt er voor kiezen om ook uw grotere bestanden te versturen in uw huisstijl. U neemt een abonnement en hoeft dus geen eenmalige grote investering te doen. U betaalt gewoon een vast bedrag per maand en grote bestanden versturen wordt zo gemakkelijk en betrouwbaar.

 

Boemerang of droplinks

Een programma als SecuDoc biedt bovendien tal van geavanceerde opties. Zo kunt u uw handtekening zetten als u een bestand ontvangt of als u bijvoorbeeld een overdracht intrekt. Met slechts een druk op de knop doet u een nieuwe overdracht, stuurt u een boemerang of droplinks. Zeker zakelijk gezien is werken met SecuDoc de beste en meest gebruiksvriendelijke optie. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Autosend functie, waardoor de overdrachten zichzelf overdragen. Kunt u ondertussen iets anders gaan doen. U kunt perfect uw bestanden personaliseren en bijvoorbeeld van een handtekening voorzien, en als u registreert wordt er altijd autocontrole toegepast.

 

Ook uiterst betrouwbaar

Door het versturen van droplinks bent u ook in staat om grote bestanden veilig te ontvangen en stuurt u gemakkelijk grote bestanden naar voor u interessante partijen. Als u inlogt, vindt altijd een tweestaps verificatie plaats en zelfs het adresboek biedt u erg veel extra mogelijkheden. Uiteraard worden ook mobiele apparaten ondersteund en is het eenvoudig de bestanden te volgen en kunt u besluiten bestanden in te trekken. Met SecuDoc wordt grote bestanden versturen wel heel erg eenvoudig. Goed idee dus om voor deze service te kiezen