Marketing forum
Image default
Internet marketing

De ideale achteruitrijcamera

Bij speciale maneuvers als parkeren, achteruitrijden en keren gebeuren er nog wel eens ongelukken, terwijl dat niet nodig hoeft te zijn. Door een achteruitrijcamera te installeren bevorder je de veiligheid in ieder voertuig. Zo hoef je niet de hele tijd omgedraaid te zitten en te kijken of je niet ergens tegenaan rijdt, je kunt met een achteruitrijcamera gewoon op het scherm kijken. Echter, niet elke achteruitcamera is geschikt voor elk voertuig. In dit artikel ga ik de meest geschikte achteruitcamera’s voor bestelwagens leehnavasor en grote auto’s bespreken.

 

De Mercedes-Benz Vito is een bedrijfswagen met vier deuren. Deze wagen is best groot, wat het parkeren en achteruitrijden bemoeilijkt. Om dit toch makkerlijker te maken, zijn er grote spiegels geïnstalleerd en maakt de VZ-51 het compleet. Deze camera wordt in het derde remlicht geplaatst, zodat je alles goed kan zien. De camera is haarscherp en heeft een kijkhoek van 17 graden. Wat ook heel fijn is aan deze camera, is dat hij waterdicht is. Let wel op: deze achteruitrijcamera is alleen geschikt voor de Vito met een laadklep.

 

Ook voor de Ford Transit, een middelgrote bestelwagen van vijf meter lang met een laadruimte van 6m3 tot 8m3.  is de VZ-51 een perfecte achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera Ford Transit Custom  wordt geplaatst boven de linker openslaande deur, waardoor er een klaarhelder beeld ontstaat van achter de bestelwagen. De positie van de camera is hoog, waardoor je een goed zicht hebt en een kijkhoek van 170 graden.

 

Als laatste heb je de achteruitrijcamera Caddy, dit is een bestelbus van Volkswagen. De perfecte camera hiervoor heeft een kijkhoek van 170 graden en wordt hoog op de auto geplaatst. Het fijne aan deze camera is, dat hij goed is voor grote voertuigen zoals de Caddy en dat de beeldkwaliteit heel goed is. Bovendien is er een aanbieding bij de Achteruitrijcamerawinkel waar je deze cameraset van €350,- voor €189,- krijgt.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/