Marketing forum
Image default
Bedrijven

adverteren met een klein budget

Display karton

Meer omzet zorgt voor meer winst dat weten we natuurlijk allemaal. Hoe je dit gaat bereiken is echter een tweede. Het is niet zo makkelijk als je denkt en vaker dien je hier veel moeite in te steken om tot de gewenste resultaten te komen. Investeringen in je bedrijf om de verkoop van een bepaald product te vergroten is daardoor geen ongewoon iets. Je kunt zelf kiezen hoe je dit aanpakt en hoeveel je hierin wilt investeren. Bij grote budgetten kun je denken aan uitgebreide campagnes op online en offline media. Het nadeel hier van is dat bedrijven deze kosten niet kunnen missen of de investering zal zich niet terug winnen. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden van promotie met een klein budget.

 

Adverteren met een klein budget

Met een klein budget is het promoten van je product ook mogelijk. Hoe je dit echter gaat doen hangt helemaal van jou af. Ga je kiezen voor een lokale kleine campagne door bijvoorbeeld kortingsbonnen of brochures uit te delen met je product of dienst? Of kies je voor promotie in de winkel zelf door displays, spandoeken of posters te plaatsen.

Promotie in je eigen winkel

Ga je voor promoten in je eigen winkel? Goed idee, duidelijke en opvallende promotie in je winkel trekt de aandacht van klanten en kan een groot verschil in verkoop maken. Wil je bijvoorbeeld een bepaald product extra veel aanprijzen in je winkel? Maak dan gebruik van fysieke display advertising. Display karton is hier een mogelijkheid ,trekt veel aandacht en is niet duur. Ideaal dus!

https://endlessbranding.com/karton-display/