Marketing forum
Image default
Banen en opleidingen

Adviseur / Informatiemanager Beheer en Onderhoud

Informatiemanager Beheer en Onderhoud

Met de overkomst van de omgevingswet is de digitale inlichting over de fysieke milieu binnenkort op één plek te vinden.
Als informatiemanager heb jij hierin een important aandeel. Wil jij zorgen dat de data van waterschap rivierenland actueel, integraal en structureel precies is?
wij zijn water in het prachtige, waterrijke locatie tussen de rijn, de lek en de maas zorgen wij – waterschap rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We schoonmaken afvalwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, neerzetten vispassages aan en beheren polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke dingen voor ‘onze inwoners’ op het locatie van water, veiligheid, activiteit en werk. Duurzaamheid en maatschappelijke bruikbaarheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? dompel je dan onder in de wondere waterwereld van waterschap rivierenland en solliciteer gelijksoortig naar de functie van informatiemanager zeggenschap en onderhoud.
Over jouw team
operationeel peilbeheer en gestructureerd zeggenschap en onderhoud aan de watergangen, dijken, wegbermen en terreinen : dat is de taak van de basisbestanddeel zeggenschap en onderhoud.
Wij zijn aansprakelijk voor de instandhouding van het waterhuishoudkundige systeem in het gevarieerde werkgebied van waterschap rivierenland. Zeggenschap en onderhoud bestaat uit omstreeks 120 medewerkers, onderverdeeld in 7 teams. We werken vanuit het hoofdvestiging in tiel, maar ook bij de verscheidene rayons in het waterschapsgebied. Jij scheppen deel uit van het afdeling bedrijfsbureau en support van de basisbestanddeel, een maatschappelijk team van 20 mensen dat alle bedrijfsvoeringprocessen ondersteunt. We vervullen in het afdeling bedrijfsbureau en support verscheidene vrijmaken ( van het secretariaat tot opleidingen ), maar hebben één ding gering : met een open en flexibele instelling gaan we immer voor een mooi resultaat. Over jouw werk waterschap rivierenland bereidt zich voor op de omgevingswet, die per 1 januari 2021 van intensiteit gaat. Important afdeling is het omgevingsloket, waar digitale inlichting over de fysieke milieu van alle overheden samenkomt. Hiermee wordt voor landbewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers met één druk op de knop inzichtelijk welke regels in een locatie gelden en of er plannen in de milieu zijn toegestaan. Dat betekent dat de informatiehuishouding van waterschap rivierenland integraal en structureel op orde moet zijn. Voor jou als informatiemanager zeggenschap en onderhoud lag de uitdagingen bij ons dan ook voor het oppakken jij speelt een belangrijke rol in de aanlevering en het zeggenschap van juiste, actuele, volledige en passende inlichting voor het digitaal systeem omgevingswet. Zodat de mensen in ons werkgebied vooruit kunnen, van de aannemers die onderhoud verrichten tot inwoners die een besluit moeten aanvragen. Hierbij ben je met name aansprakelijk voor de werkgebieden wegen, natuurvriendelijke oevers en vaarwegbeheer.
Een baan met impact?
rekenen maar als informatiemanager zeggenschap en onderhoud :
breng jij in beeld aan welke data behoefte is door te overwegen met relevante partijen in de lijf, zoals collega-informatiemanagers, programmanagers, toezichthouders, gegevenseigenaren, opzichters en informatiespecialisten; vertaal jij deze informatiebehoefte naar ( verbeter ) projecten om de informatiehuishouding te optimaliseren, waarbij je ook rekening houdt met dingen als de outillage uitvoeringscapaciteit en leveringsafspraken ;
coördineer en begeleid je de ( verbeter ) projecten, waarbij je intens contact hebt met de informatiespecialisten en gis-specialisten in het waterschap ;
heb je integraal inzicht in het groepsactie van het voortkomen tot de ontsluiting van gegevens, en kun je daarop monitoren ;
volg jij de laatste trends en ontwikkelingen in de informatievoorziening op de voet en zorg je dat ze een plek krijgen in de lijf ;
richt jij je in eerste autoriteit op de omgevingswet, maar werk je in de toekomst aan andere interessante uitdagingen op het locatie van datagedreven werken.
Over jou
uitdagingen ga jij niet uit de weg.
Integendeel :
jij werkt gaarne in een dynamische werkomgeving. Ook bruis je van de ideeën en energie om de informatiehuishouding van waterschap rivierenland naar een hoger niveau te tillen en tot concrete prestaties te komen.
Overigens ben je analytisch sterk :
je doorgrondt inlichting snel en bent in staat hierover een duidelijke meningsuiting te ontwikkelen. En met jouw goede intuxeftie voor onderlinge verhoudingen en daadkrachtige instelling weet jij jouw collega’s te overtuigen van jouw plannen en projecten.
Overigens heb je in huis :
een hbo- of wo-diploma, bij lust in de aansturing informatievoorziening.
Tenminste enkele jaren ervaring als ( senior ) adviseur. Ervaring met het aansturen van projecten.
Ervaring met advisering op tactisch niveau.
Goede weten van geodata.
Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je als geen ander de vertaalslag van vaktaal naar de praktijk kunt maken. Dit bieden wij een volledig baan als informatiemanager zeggenschap en onderhoud voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Overigens bieden wij : een wedde tussen € 3. 599, – en € 5. 045, – bruto per periode ( schaal 11 ).
Je exacte wedde inschatten we aan de hand van cursus en ervaring. Om te opstarten een jaarcontract en bij goed arbeiden een vaste aanstelling. De plaats om zelf je tijd in te delen en soms thuis te werken. Een goede pensioenregeling.
Een individueel keuzebudget ( ikb ) ter zin van 20 % van je wedde ( enig vakantiegeld en eindejaarsuitkering ). Het ikb kun je voor verscheidene doelen wedden, zoals verlof. Reiskostenvergoeding. Een persoonlijk basis begroting ( pbb ) van € 5. 000, – voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Word onze nieuwe informatiemanager zeggenschap en onderhoud wil jij een belangrijke rol spelen bij waterschap rivierenland? deze vacature wordt zowel in- als uitwonend uitgezet.
Bij gelijke geschiktheid krijgen inwonende kandidaten voorrang. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en misschien een assessment. Waterschap rivierenland zoekt gaarne zelf zijn kandidaten, dus deze vacature is géén roep tot acquisitie.

https://www.vindazo.nl/keywords/advisering.html