Marketing forum
Image default
Energie

Op zoek naar de beste elektrische boilers?

Op zoek naar de beste elektrische boilers?

Het aanbod elektrische boilers zwelt aan en dat is niet verwonderlijk. Mensen worden zich er steeds bewuster van dat elektrische boilers niet alleen goedkoop in aanschaf zijn maar ook veiliger en duurzamer dan ouderwetse gas ketels, elektrische boilers zijn bovendien simpel zelf te installeren (scheelt ook weer in de kosten) en zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Nu nog de vraag; welke elektrische boiler is de beste?

De DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler voldoet op z’n minst aan alle eisen.

Deze nieuwe en zeer energiezuinige boiler lijkt in veel opzichten op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar dit vernieuwde model heeft een aantal punten die deze boiler uniek maakt en is zeer zeker de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

75 jaar innovatief 

Het in het Spaanse Madrid gevestigde bedrijf Nofer- Aparici produceert reeds 75 jaar elektrische boilers. Hun opgedane kennis is meer dan genoeg om innovatieve en energiezuinige elektrische boilers te maken. Zo is de DAT-Aparici Eficiente Plus ontstaan, Bij de productie van deze boiler hebben ze hun design kwaliteiten laten samensmelten met hun brede technische kennis op het gebied van boilers.

 

Even alle PLUS punten op een rijtje…

De DAT-Aparici Eficiente boiler was al een prachtige en compacte designboiler, met 2 cilindrische tanks, 2 losse verwarmingselementen en door de  ECO controller gaat de PLUS nog 2 stappen verder. 

 

De plus punten van de DAT-Aparci Eficiente:

• Compact qua design

• De 2 cilindrische tanks welke zorgen voor een snellere opwarming

• Zeer goede isolatie

• Een Smart ECO Controller

• Droge weerstand (de elementen komen nooit direct in contact met het water)

• De 2 elektronische anodes

 

– Droge weerstand

De elektrische boiler Eficiente Plus heeft zogenoemde droge weerstanden. Dit wil zeggen dat de verwarmingselementen niet direct in contact komen met het (kalkhoudende) water wat in de boiler terecht komt. De elementen zitten veilig beschermd in een omhulsel. Zo kan kalk geen kans krijgen om te hechten aan de elementen.

Minder kalkafzetting op de elementen = minder energieverbruik!

 

– Elektronische anodes

Deze nieuwe boiler is uitgerust met een uniek onderdeel, en in dit geval zelfs 2 onderdelen; elektronische anodes.
Een old scool magnesiumanode die de glas emaille binnenketel normaal gesproken moet beschermen dient elke 2 jaar vervangen te worden. Bovendien; elektronische anodes gaan tot wel 3 á 4 x langer mee dan magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen betekent weer minder onderhoud. 

 

Daarom dus kies je voor de Plus!

Veel minder kalkafzetting in de boiler, energiezuinig, minimaal onderhoud, dat maakt deze boiler van puur goud!

Te koop op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/