Marketing forum
Image default
Internet marketing

Zo voorkom je een inbraak in het bedrijfspand

Heb jij wel eens een inbraak meegemaakt in jouw eigen bedrijf? Of misschien bij een bedrijf waar jij destijds werkte? Dan weet jij zelf hoe vervelend dat is. Alles is chaos, er zijn belangrijke papieren gestolen en bedrijfsgeheimen zijn geen geheim meer. Als ondernemer wil jij een inbraak natuurlijk koste wat kost voorkomen. En dan heb ik het natuurlijk over twee soorten inbraken, een fysieke inbraak in jouw pand en een digitale inbraak in jouw online omgeving. Tegen beide kan jij je beveiligen, het is nu alleen nog de vraag: hoe doe je dat goed? In dit artikel geef ik je tips over hoe je het beste jouw bedrijfspand kan beveiligen.

 

Een goede fysieke bedrijfsbeveiliging begint altijd met een goede alarminstallatie. Op die manier kan niemand ongemerkt jouw bedrijf binnensluipen. Wij van Groenewegen Delft hebben een heel uitgebreide  collectie van inbraakalarmen die vanzelfsprekend allemaal voldoen aan de kwaliteitseisen geïnstalleerd. Bovendien zijn onze alarmen altijd storingsvrij. Alleen op deze manier kan jij ’s avonds met een gerust hart naar huis gaan. Met een inbraakalarm hoef jij je nooit meer zorgen te maken om de veiligheid van jouw bedrijf en jouw idee.

 

Naast een goede bedrijfsbeveiliging, kan je nog meer kleine dingen doen die allemaal helpen om de kans op een inbraak te voorkomen. Sowieso is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van hoeveel sleutels er zijn en wie allemaal een sleutels heeft. Zorg ervoor dat je medewerkers te vertrouwen zijn en geef zo weinig mogelijk mensen een sleutel. Zorg er ook voor dat een enkele sleutel niet op alle sloten kan. Het is ook slim om anti inbraakstrips te plaatsen, zo kunnen dieven zonder een sleutel ook niet naar binnen. Als laatste optie kan je beveiligers inhuren.

 

Wees de inbrekers voor en laat snel een alarm installeren. Bekijk snel onze website voor alle mogelijkheden op een rij. Wij staan je graag te woord!

https://www.groenewegendelft.nl/