Marketing forum
Image default
Financieel

Wat is de ethereumblockchain voor transfers?

De aankomende release van het Ethereum Ledger-protocol genaamd Metropolis is het creëren van een nieuwe vorm van online-betalings-technologie op machtiging. In tegenstelling tot het traditionele model waar gebruikersinvoer op grootgers worden opgeslagen en op een database worden verwerkt, is het proces in metropool heel anders. Transacties worden beschermd door slimme contracten die precies specificeren wat de transacties betrekken en hoe ze moeten worden verwerkt. Transacties worden verwerkt via een gedistribueerd grootboek genaamd het Raiden-netwerk, gecontroleerd en onderhouden door enkele honderden slimme machines die worden geëxploiteerd door leden van de METROPOLIS-community.

 

In tegenstelling tot het standaardmodel van een traditionele internetbetalingstransactie, maakt dit systeem onmiddellijke bevestiging en lage kosten mogelijk. Om deel te nemen aan het proces, moeten gebruikers eerst de software downloaden naar hun computer. Zodra de software is geladen en operationeel, kunnen gebruikers fondsen tussen een van de deelnemende machines overdragen zonder de hulp van een financiële instelling te eisen. Gebruikers hoeven alleen hun transactiebedrag in het slimme contract in te voeren op het moment van autorisatie. Zodra het contract is ingesteld en overeengekomen, worden fondsen onmiddellijk overgedragen en wordt privacy gedurende het hele transactieproces gehandhaafd.

 

Gebruikers kunnen thuis gebruik maken van het ethereumgrootboek, op het werk of onderweg. Aangezien de transacties worden beschermd door smartcontractprotocollen, is het onmogelijk voor een hacker om de transacties van een computer te onderscheppen. Bovendien is het vanwege het proces tot stand gebracht als het proces is vastgesteld, als het proces is vastgesteld, is het niet mogelijk voor iedereen om de in die in de binnenkant is opgeslagen informatie te wijzigen of te verwijderen.

Als er ooit een frauduleuze transactie nodig is, worden alle transacties op het netwerk onmiddellijk omgekeerd.

 

Met de benodigde documentatie kan elke gebruiker beginnen met het bouwen van de basisprincipes van het protocol. Ontwikkelaars en technici kunnen de software aanpassen om aan hun unieke behoeften te voldoen. Er zijn een aantal verschillende manieren om te betalen met de tokens. Een gebruiker kan ze kopen met behulp van een bankpas, een online account of zelfs via een offline machine zoals een QR-code. Ontwikkelaars en technici kunnen zelfs aangepaste portefeuilles bouwen, die privé-sleutelopslag, slimme decodering en hardware-abstractie hebben. Naast het veilig zijn van hackers en andere cybercriminelen, zorgen dit soort portefeuilles ervoor dat er geen ongeautoriseerde transactie zal plaatsvinden.

 

Veel bedrijven zijn al begonnen met het experimenteren van het gebruik van het ethereum-netwerk. Een dergelijk bedrijf is StatusCertify, een veilige identiteitsverificatiesoftwareprovider. Met de hulp van de software kunnen bedrijven veilig de gevoelige gegevens veiligstellen en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Het gemak van transacties, samen met de privacy en immutabiliteit van het netwerk, heeft statuscertify gemaakt van de meest gewilde merken bij ontwikkelaars en bedrijven.

 

Met deze nieuwe technologie kunnen bedrijven meer transacties verwerken in minder tijd en met minder gedoe. Ontwikkelaars en andere deskundigen werken voortdurend om het systeem nog efficiënter te maken. De resultaten op de lange termijn van het project moeten nog zien. De opwinding die wordt gegenereerd door het potentieel van het project kan echter niet worden genegeerd. Hoewel het project al een paar maanden bestaat, heeft het al een momentum gewonnen en veel mensen van over de hele wereld zijn geïnteresseerd in het zien hoe het werkt.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl