Marketing forum
Image default
Woning en Tuin

Geen krassen meer op je vloer met een stoeldop

Met veel bloed, zweet en tranen heb je uiteindelijk een nieuwe laminaatvloer gelegd. Je kunt lekker op de bank zitten en met trots de kamer rondkijken. Dit is een verstandig moment om na te denken over hoe je de kwaliteit van de vloer zo lang mogelijk kunt behouden. Hier is een hulpmiddel voor: de stoeldop.

 

Een stoeldop beschermt vloeren

Het gebruik van een stoeldop is misschien wel uw oplossing. Na plaatsing beschermen ze uw vloer direct. Hoe werkt dit? Onder elke stoelpoot monteer je de vilt dopjes. Bij het duwen of slepen van de stoel is de vloer eronder altijd beschermd. Stoelhoezen zijn goedkoop en eenmalig omdat ze meerdere jaren kunnen worden gebruikt.

 

 

Bestaande krassen verwijderen

Heb je er al krassen op gemaakt voordat je de mogelijkheid had om ​​vloerbescherming te kopen? Dan vind je in deze blog een stappenplan waarmee je zonder veel moeite krassen op het laminaat kunt verwijderen.

 

Je kunt de krassen op verschillende manieren van de vloer weten te krijgen. Het hangt af van het type vloer in je huis, maar je kunt het op elk moment proberen. Bij laminaatvloeren zijn krassen relatief eenvoudig te verwijderen.

 

Een stappenplan om krassen op het laminaat te verwijderen:

–          Het gebied rond het gat moet goed schoon gemaakt zijn

–          Gebruik een wattenstaafje gedrenkt in olie om de krassen weg te vegen

–          Laat het 24 uur aan de lucht drogen

–          Gebruik stopverf om je krassen op te vullen

https://stoeldopshop.nl/