Marketing forum
Image default
Industrie

Kies voor dit spuitgietbedrijf

Ben je op zoek naar een toonaangevend spuitgietbedrijf dat échte kwaliteit levert? Dan moet je bij Structura uit Beringe, nabij Weert, zijn. Als een van de weinige bedrijven in Nederland focussen zij zich op TSG-spuitgieten. Bij dit spuitgietproces wordt blaasmiddel samen met granulaat in een gietvorm gespoten met behulp van lage druk. Hierdoor is het mogelijk om de producten een grotere wanddikte te geven wat resulteert in meer stevigheid en kwaliteit. De producten zijn beter bestendig tegen inval en de mechanische belastbaarheid van deze producten hoog en gaan ze lange tijd mee. Dit spuitgietbedrijf produceert voornamelijk voor bedrijven en particulieren in Nederland, Duitsland en België, maar hun producten zijn bruikbaar voor klanten van over de hele wereld. Dankzij hun innovatieve spuitgietproces, transparante werkwijze en persoonlijke aanpak weet je bij dit familiebedrijf altijd waar je aan toe bent.

Wat kun je verwachten bij dit spuitgietbedrijf?

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de diensten van dit ervaren spuitgietbedrijf, zul je hier zeker geen spijt van krijgen. Zij bieden en luisterend oor voor jou wensen en eisen en passen deze toe bij het opstellen van een ontwerp. Wanneer jij goedkeuring geeft voor het ontwerp, begint het spuitgietproces. Grote hoeveelheden worden automatisch geproduceerd, maar bij een kleiner aantal werken de medewerkers handmatig. Jij wordt uiteraard bij elke stap van dit proces op de hoogte gehouden. Binnen vier weken zijn jouw producten klaar en worden ze bij jou thuis of op jouw bedrijf afgeleverd.

Neem vrijblijvend contact op

Ben jij benieuwd naar de diensten van dit ervaren spuitgietbedrijf of wil je meer weten over het spuitgietproces wat zij toepassen? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen. Raadpleeg simpelweg de contactgegevens via hun website of ga bij hun langs in Beringe. Ook voor vragen of advies op maat staan de enthousiaste medewerkers je graag te woord.