Marketing forum
Image default
Industrie

Een constructiebedrijf met EN 1090 markering en eigen verzinkerij

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf dat u maatwerk in staal, zink en kleur kan leveren? Schakel dan de hulp in van Thiekon uit Rijen, in regio Breda. Dit bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring in de branche en beschikt als enige bedrijf in Nederland over een eigen thermische verzinkerij. Daarnaast beschikt het over het KOMO-keurmerk en EN 1090 markering en -certificering. Dit alles brengt u veel zekerheden. Het team kan u bijvoorbeeld van het beste advies voorzien over slim ontwerpen en duurzame oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee. Daarnaast verzorgen de professionals voor maatwerk van alle soorten bouwstaal en beschikken tevens over de kennis om dit te monteren. Of het nu gaat om kleine opdrachten, zoals dunne vulplaatjes, of grote, zoals complete staalconstructies.

Uw opdracht in goede handen

Het KOMO-keurmerk en EN 1090 markering en -certificering betekent voor u dus veel goeds. Het staat vast dat staalconstructies alleen nog op de markt gebracht mogen worden met deze markering. Het KOMO-keurmerk houdt in een notendop in dat het bedrijf voldoet aan de eisen van zowel marktpartijen als de overheid. Het bouwwerk is hiermee optimaal verzekerbaar en u kiest hiermee altijd voor topkwaliteit. Dit keurmerk is niet voor niets al ruim 55 jaar een heus begrip en binnen- en buitenland. Kies altijd voor een constructiebedrijf met de juiste certificaten, zoals Thiekon!

Vraag het bedrijf gerust om advies

Niet alleen heeft Thiekon EN 1090 markering en -certificering, het KOMO-keurmerk et cetera, maar het bedrijf beschikt ook over een enthousiast team van professionals. Wanneer u dus de mogelijkheden wilt bespreken over uw specifieke opdracht, bent u zeker in goede handen. Neem gerust even contact op door de contactgegevens op de website te raadplegen. U ervaart dan al snel de excellente service en ontdekt meer over de werkwijze, tarieven en gerealiseerde projecten. Dit laatste kunt u ook al op de website ontdekken.

https://www.thiekon.nl/