Marketing forum
Image default
Industrie

Een professionele bekisting inclusief tekening als basis voor de constructieve veiligheid

Of een bouwproject nu vergunningsvrij is of niet, binnen Nederland is afgesproken dat deze te allen tijde dient te voldoen aan de regelgeving zoals in het Bouwbesluit beschreven. Binnen dit besluit worden ook duidelijke eisen aan de constructieve veiligheid van een bouwwerk gesteld. De vervaardiging van een veilige bouwconstructie en voorbereidende werkzaamheden zoals de berekeningen en de tekening van de bekisting die daaraan voorafgaan, geeft u dan ook het beste uit handen aan een specialist op dit gebied.

De partner voor uw bouwwerken

Van welk type constructie er ook sprake is, te allen tijde is het van belang dat berekeningen en tekeningen in orde zijn. Logischerwijs wilt ook u daarvoor op een specialist kunnen terugvallen. Dit geldt natuurlijk ook voor de bekisting, de bekistingsberekening en andere noodzakelijke (tijdelijke) hulpconstructies. Complete en gedetailleerde tekeningen zijn noodzakelijk en moeten voldoen aan de geldende standaarden voor bouwwerken. Middels een tekening van de bekisting wordt aangetoond dat de beoogde bekisting aan de vereisten voldoet. Technisch ingenieursbureau Vogels Constructeur Uitvoering is hierin uw partner.

Veiligheid en een soepel verloop gewaarborgd

Het hierboven genoemde Helmondse bureau is u van dienst bij het ontwerpen van een bekisting voor uw bouwproject, maar ook bij de bouwbegeleiding. De medewerkers hebben stuk voor stuk kennis van de benodigde systemen en zien probleemsituaties als een uitdaging. Welke hobbels u in de voorbereiding ook tegenkomt, Vogels Constructeur Uitvoering zorgt ervoor dat u verder kunt. Er wordt nauwkeurig berekend en getekend en u kunt rekenen op deskundig advies. Zo wordt het verloop van uw bouwproject, maar ook de veiligheid bevorderd.

 

Doe een beroep op hun uitstekende dienstverlening

Het ingenieursbureau mag zich marktleider op het gebied van tijdelijke hulpconstructies noemen. Deze hulpconstructies worden zowel tijdens de bouw als het onderhoud van gebouwen en industriële complexen toegepast. Ook kunnen de medewerkers van het bureau inspecties uitvoeren en adviezen leveren, net zoals een tekening opmaken van de bekisting. Heeft u vragen over de dienstverlening, dan kunt u telefonisch of per e-mail vrijblijvend contact opnemen.

https://vogelsconstructeuruitvoering.nl/