Marketing forum
Image default
Vakantie

Een luxe camping in Slovenië

Tussen Kroatië, Oostenrijk en Italie ligt het aantrekkelijke vakantieland Slovenië. Met de Alpen in het Noorden en de Adriatische Zeekust in het westen is Slovenië een ongelofelijk divers land.

De natuur is prachtig mooi, de mensen zijn ongekend gastvrij en het land heeft een rijke historie. Reizigers die het land leren kennen hebben meestal van slechts één ding spijt: dat ze niet al jaren eerder naar Slovenië zijn gereisd.

In Slovenië beleef je de vakantie het best vanaf de camping. Niet vanuit een koepeltentje (hoewel dat ook zijn charme heeft) maar vanuit een luxe kampeerverblijf op een prachtige camping. Beeld het je maar in: slapen in een prachtige boomhut in Bled, of misschien in een piratenbungalow op het water in Brezice. Een kampeervakantie op de camping in Slovenië is een echt avontuur!

Lekker ontspannen

Avontuur is leuk, maar je bent wel op vakantie. Daarom hebben we de beste en meest glamoreuze accommodaties voor je verzameld. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Om jouw vakantie perfect te maken hebben we een hele eisenlijst afgewerkt. Zo garanderen we dat je luxe kampeeraccommodatie van topkwaliteit is én dat je verblijft op één van de beste campings in Slovenië.

Boek direct je zomervakantie in Slovenië

Wil jij dit jaar ook weer eens genieten van een ouderwetse zomervakantie waarin je lekker tot rust komt én nieuwe dingen ontdekt? Kom dan naar www.glampings.nl, kies je favoriet en boek direct.

Wees er wel snel bij, want steeds meer Nederlanders ontdekken de charme van de camping in Slovenië.