Marketing forum
Image default
Vakantie

Glamping in Frankrijk

Deze zomer is het tijd voor een nieuw soort vakantie. Ga naar de glamping in Frankrijk. Want als je kiest voor een luxe kampeervakantie in het populairste vakantieland van Europa geniet je van frisse lucht en natuur, terwijl je wél alle comfort hebt die je maar kunt wensen.

Wat is glamping

Glamping is kamperen. Maar dan in stijl. Dat begint al met de camping zelf. Dat is niet zomaar een grasveldje waar wat tenten staan, maar een van de betere campings in Frankrijk. Ruime plekken, luxe faciliteiten (waaronder een zwembad en een klein restaurant) en in veel gevallen een animatieteam om de kinderen bezig te houden. Maar echt luxe wordt het pas als je je verblijf ziet: niet de bungalowtent van je ouders die je zelf (met veel moeite) moet opzetten, maar een ruime en stevige safaritent of lodge die al voor je is opgebouwd én helemaal is gemeubileerd. Wil je het nóg chiquer? Boek dan een tiny house, een boomhut of een van de andere aparte accommodaties waarmee je in Frankrijk de koning van de glamping bent.

Elke glamping accommodatie is voorzien van comfortabele bedden, een riant leefgedeelte, een eenvoudige keuken en lekker veel buitenruimte. In veel gevallen heb je zelfs de beschikking over eigen sanitair!

Frankrijk perfect voor glamping

De luxe kampeeraccommodaties op de Franse glamping maken het leven een stuk leuker. Wat ook helpt is dat je op vakantie in Frankrijk kennis kunt maken met een enorm divers landschap. Elk departement heeft zo haar eigen natuurlijke charmes. Besneeuwde bergen in de Franse alpen, de glooiende heuvels van de Bourgogne, of de azuurblauwe zee aan de regio met de toepasselijke naam Côte d’Azur. Frankrijk heeft voor iedereen de perfecte omgeving voor een heerlijke vakantie.

Boek een glamping in Frankrijk

Dat je zelf je tent niet hoeft op te zetten is enorm gemakkelijk. Net zo gemakkelijk is het boeken van een glamping in Frankrijk. Tenminste, als je op de juiste plek zoekt. Glampings.com is die juiste plek. We zetten niet zomaar elke camping op onze site, we zijn enorm streng. Elke camping die je op deze site vindt voldoet aan een enorme lijst eisen. Doordat we zo kieskeurig zijn, is www.glampings.com uitgegroeid tot een vertrouwde partner bij het boeken van je eigen vakantie.

Kom maar eens kijken, blader door glamping aanbod in Frankrijk, of bekijk alleen de glampings in je favoriete regio. Boeken kost maar een paar minuten, is simpel én veilig. Dus twijfel niet en kom direct naar www.glampings.com