Marketing forum
Image default
Bedrijven

Jouw vloer renovatie begint hier!

Een van de basis oppervlakken waarmee rekening gehouden moet worden bij het ontwerpen van een ruimte, is de vloer. Je moet hierbij rekening houden met bruikbaarheid, weerstand en het esthetische aspect.

In de meeste ruimtes zal de vloer hevige slijtage ondergaan vanwege het lopen, het verplaatsen van meubels etc. Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden bij het renoveren van de vloer.

Zelf doen of Egafloortec.nl inhuren?

Voordat je ook maar ergens mee aan de slag kunt gaan, is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen over je budget, of je het zelf gaat doen of egafloortec.nl inhuurt, welke materialen je gaat kiezen en het resultaat dat je zoekt.

Het kan misschien verleidelijk zijn om deze klus zelf te willen klaren, maar hoe handig ben je? Voor een persoon zonder kennis over vloer renovaties, kan het uiteindelijk voordeliger uitpakken om egafloortec.nl in te huren.

Welk type vloer kies je?

Hoe wil je dat de ruimte eruit ziet? Er zijn vloeren voor iedereen, hier zullen we er een aantal beschrijven.

Houten vloer

Massief houten vloeren zijn al eeuwen een populair vloermateriaal. Dit type vloer is niet goedkoop, maar voegt ook een esthetisch en financieel aspect to aan een gebouw.

Laminaat vloer

Dit is een goedkoper vloermateriaal en ook nog eens eenvoudig te installeren. Dit type vloer is zeer goed bestand tegen beschadiging, maar er is veel verschil in kwaliteit. Daarnaast is een beschadigd deel ook gemakkelijk te vervangen.

Tegel vloer

Deze vloeren worden beschouwd als een van de beste vloermaterialen. Tegels zijn sterk en kunnen heel lang mee gaan, weer afhankelijk van de kwaliteit.

Vinyl vloer

Dit is een zeer veerkrachtige kunstmatig vloermateriaal, dat in alle prijsklasse te vinden is. Een goede vinyl vloer kan tientallen jaren mee gaan, maar de goedkopere dunnere versies zullen snel verslijten. Vinyl is gemakkelijk te leggen en in vele verschillende motieven en kleuren te verkrijgen, dit maakt het een populair vloermateriaal.

Betonnen vloer

Beton is een uitstekende vloeroptie, alleen is het vrij duur. Het geeft een gebouw een industriële look en met warme tapijten kan dit een hele mooie uitstraling geven. Daarnaast is het ook ontzettend sterk, maar wel erg koud.

https://www.egafloortec.nl/