Marketing forum
Image default
Zakelijk

De beste gebruikte heftrucks vind je bij Itolang BV!

Waarschijnlijk heb je al wel eens een heftruck voorbij zien rijden op een industrieterrein of in een groot magazijn. Een heftruck is een klein voertuig dat in de industriële wereld veel wordt gebruikt om op een veilige manier grote dozen of zware voorwerpen te verplaatsen. Aan de voorzijde van een heftruck zit een zogenaamd hefplatform waarmee voorwerpen of dozen opgetild en weer neergezet kunnen worden. De vorken aan de voorkant van de heftruck zorgen ervoor dat het voertuig ook eenvoudig gebruikt kan worden om bijvoorbeeld pallets te verplaatsen.

 

Verschillende soorten heftrucks

Heftrucks worden in veel verschillende industrieën en bedrijfstakken gebruikt omdat het handige kleine voertuigen zijn. Wellicht zit je als eigenaar van een bedrijf of beheerder van een magazijn na te denken over het aanschaffen van een heftruck. Het wordt zeker aangeraden om een dergelijk voertuig aan te schaffen. Maar welke heftruck moet je dan hebben? Welke soorten heftrucks zijn er eigenlijk allemaal? Hieronder bespreken we de drie meest voorkomende typen heftrucks en hun voordelen.

 

Het eerste type heftruck is een palletwagen. Zoals de naam al verklapt is dit type heftruck ideaal voor het verplaatsen van pallets over een korte afstand. Er zijn palletwagens die met de hand aangedreven kunnen worden. Voor zwaardere ladingen wordt een elektrische palletwagen aangeraden.

 

Een stapelaar is een type heftruck dat eenvoudig gebruikt kan worden om voorwerpen te verplaatsen. Ook dit type heftruck is verkrijgbaar in een handmatige variant en elektrische variant. De stapelaar is smaller dan een palletwagen, waardoor deze goed te gebruiken is in kleinere ruimten.

 

De meest voorkomende type heftruck is de vorkheftruck. Dit is een heftruck die bestuurd wordt door een chauffeur en waarmee zware ladingen, voorwerpen en pallets gemakkelijk verplaatst kunnen worden over grotere afstanden. De vorkheftruck heeft relatief veel ruimte nodig om te rijden en te draaien.

 

Naast de palletwagen, stapelaar en vorkheftruck zijn er nog andere heftrucks zoals:

·        De reachtruck

·        De orderpicktruck

·        De elektrische trekkers

·        De smalle gangen trucks

·        De automatisch geleide voertuigen (AGV’s)

 

Koop goedkope en gebruikte heftrucks bij Itolang BV

Het investeren in een heftruck kan een flinke uitgave zijn voor jouw bedrijf. Om de kosten te beperken is het verstandig om een tweedehands heftruck te kopen. Bij Itolang BV kun je diverse soorten heftrucks kopen. Itolang BV verkoopt ook gebruikte heftrucks die nog in zeer goede staat zijn. De prijs van deze heftrucks is aanzienlijk lager dan de prijs van een splinternieuwe heftruck.

 

Wanneer je een tweedehands heftruck koopt bij Itolang BV dan is deze heftruck al helemaal gecontroleerd op mogelijke gebreken. De heftruck is van goede kwaliteit en heeft geen mankementen. Hierdoor kun jij nog jaren plezier hebben van de heftruck. Daarnaast krijg je 3 maanden garantie op je aankoop bij Itolang BV. Naast mogelijke mankementen kijkt Itolang BV ook naar de urenstand van de heftruck. Als de heftruck al erg veel uren in gebruik is geweest dan biedt Itolang BV deze niet meer aan omdat de ouderdom de kwaliteit van de heftruck kan aantasten.