Marketing forum
Image default
Internet marketing

Is webteksten laten schrijven effectief?

Webteksten zijn de teksten die je kunt lezen op een website. Blogs laten schrijven is daarentegen heel erg effectief voor de positie van de website. De links in de teksten tellen eigenlijk als stemmen voor je website daarom zijn de blogs ook zo belangrijk, dus hoe meer links je hebt hoe hoger de positie van je website. Uiteraard is het wel van groot belang dat de links niet allemaal in een keer geplaatst worden. Er zal een natuurlijk linkprofiel opgebouwd moeten worden. Wanneer alle links in een keer geplaatst worden, dan wordt dit gezien als spam, je website zal dan juist onvindbaar worden. Dit wil je natuurlijk niet, juist daarom is linkbuilding iets dat je het beste kunt laten doen door een expert. 

Een professionele aanbieder

Als je dit interessant vindt kun je terecht bij een digital marketing agency, daar wordt je dan verder geholpen met alle vragen die je hebt. Een bedrijf dat linkbuilding diensten aanbiedt is Digital Inside. De succesvolle online marketing strategie van Digital Inside heeft vijf stappen. De eerste stap gaat over hoe je het doel kunt bepalen. Er wordt hier gekeken naar de visie en de doelstellingen die erbij horen. Daarna wordt er gekeken naar de optimalisatie van de website. Er wordt hier kritisch naar de website gekeken. Hierna wordt besloten of de website voldoet na een paar optimalisaties of dat er een nieuwe website moet komen.

Bij de volgende stap worden de conversiepunten gemeten, dit is een belangrijke stap aangezien alle moderne manieren van online marketing pas echt werken als je de algoritmes goed hebt ingevuld, dit betekent dat je de juiste informatie hebt gebruikt. Hierna wordt de doelgroep bepaald, dit wordt gedaan met data en marktkennis. En bij de laatste stap wordt er gekeken naar online marketing kanalen. De marketing kanalen worden bepaald door de eerdere bezoekers. De eerdere bezoekers kun je namelijk herkennen en daarna kun je ze opvolgen via platformen als Facebook, YouTube en Instagram.

Diensten

Digital Inside biedt naast linkbuilding ook nog andere diensten aan, zoals: social media marketing, data & analytics, content en creatie, online adverteren & campagnes en websites bouwen. De websites worden gemaakt met WordPress. Webteksten laten schrijven is ook een onderdeel van het proces. Bij het maken van de website worden de doelstellingen samen besproken, daarnaast wordt er ook een schets gemaakt voor de website. De schets wordt ook omgezet in een visueel ontwerp. Na de feedback wordt de website daadwerkelijk gebouwd. Daarna wordt Google Analytics ingesteld en wordt er voor campagnes gezorgd.