Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Kies voor het juiste vilt onder uw stoelen

Waarschijnlijk heeft u er nog nooit bij stil gestaan dat er verschillende soorten viltjes zijn om onder stoelen te bevestigen. Er zijn namelijk veel soorten vilt, het gebruik hiervan is afhankelijk van zowel het type vloer als het type frame van de stoel.

 

Soort vilt onder stoelen afhankelijk van ondervloer

 

Er zijn talloze verschillende soorten vloer. Gelukkig wordt het u wat makkelijker gemaakt, de vloeren zijn namelijk opgedeeld in vier subcategorieën: gladde vloeren, houten vloeren, tapijt vloeren en ruwe vloeren. Maar niet alleen de vloersoort heeft invloed op welk vilt het best onder stoelen past, het materiaal van de stoelpoot is even belangrijk. Om het makkelijk te maken zijn ook deze opgedeeld in subcategorieën: houten poot, stalen poot rond, stalen vierkant en een slede/buis frame. Zoals u misschien al is opgevallen worden ronde of vierkante poten opgedeeld, de reden hiervoor is dat de vorm van het vilt onder stoelen perfect moet passen. U wilt namelijk zo min mogelijk zien van het vilt, het dient enkel als bescherming.

 

 

 

Makkelijke goedkope oplossing tegen krassen

 

Bent u krap bij kas, of vind het zonde wat meer geld uit te geven aan perfect aansluitend vilt voor onder stoelen. Dan is er ook een goedkopere oplossing, namelijk zelfklevend vilt. Dit wordt verkocht in vellen van minimaal 20 viltjes die gemakkelijk aan te brengen zijn. Deze zijn echter alleen verkrijgbaar in de vormen rond, vierkant en de kleuren bruin en wit. Binnen elk budget is er een oplossing tegen vervelende krassen op uw vloer.

https://stoeldopshop.nl/vilt-onder-stoel/