Marketing forum
Image default
Content marketing

Internetmarketing en webdesign in Tilburg

Ga je een bedrijf starten of heb je al een bedrijf, en ben je op zoek naar een nieuwe website die klanten oplevert? Kijk dan eens naar Studio Het Zwarte Schaap. Hoe verloopt een traject van A tot Z?

Logo ontwerp

Wie een bedrijf wil starten heeft een bedrijfslogo nodig om goed voor de dag te komen. Dit logo wordt verwerkt op allerlei uitingen, zoals website, maar ook visitekaartjes, briefpapier, bedrijfskleding, stickers etc.

Website ontwerpen

Bedrijf starten is niet meer mogelijk zonder website. Een website laten maken is essentieel voor een starter, en dus moet de site van meet af aan kloppen en goed worden ingericht om direct te kunnen presteren. We beginnen daarom altijd met ene zoekwoordonderzoek om te bepalen welke onderwerpen er moeten worden beschreven op de website. Wanneer de teksten klaar zijn zullen er passende afbeeldingen worden gezocht bij de teksten. Door goede afbeeldingen te gebruiken wordt de tekst versterkt en verduidelijkkt voor de bezoeker.

Na lancering website begint SEO

Nadat de website live is gegaan wordt deze aangeboden bij Google. Hierdoor wordt de website geindexeerd (opgenomen) in Google. Ne enige tijd zullen de termen op de website worden herkend door Google , en zal de zoekterm een bepaalde positie innemen in de zoekresultaten. Deze positie gaan wij verbeteren in de maanden na de lancering van de website. 

Doordat zoekmachine optimalisatie geen simpele druk op de knop is wordt SEO aangeboden middels SEO pakketten. Met deze pakketten zorgen we voor maandelijkse werkzaamheden aan de website, waardoor de zoektermen hoger in Google komen te staan. Met een overzichtelijke rapportage van de stand in de zoekresultaten houden we de klant op de hoogte van de ontwikkeling. 

Webdesigner in Tilburg

Al met al is Studio Het Zwarte Schaap dus een allround webdesignbureau in Tilburg dat met zijn brede inzetbaarheid heel wat kan betekenen voor de startende of gevestigde ondernemer. Op het gebied van webdesign Tilburg is Studio Het Zwarte Schaap echte uitblinker. Daarnaast een betrouwbare partner voor logo ontwerp en vindbaarheid. Precies dat wat een starter nodig heeft voor en goed begin van zijn of haar bedrijf. En precies dat de gevestigde ondernemer nodig heeft om zijn of haar onderneming te helpen om net dat extra stapje vooruit te kunnen maken. Zeker in deze vreemde tijden van corona en alle bijkomende maatregelen is het van belang dat je online goed voor de dag komt en hoog staat in Google. Dit zorgt voor een groeiende aanwas aan klanten, en dus omzet in onzekere tijden.