Marketing forum
Image default
Bedrijven

Elektrische boilers zorgen voor flinke besparingen.

Elektrische boilers zorgen voor flinke besparingen.

Besparen? Nou graag! Maar het wordt nog altijd niet in 1 adem genoemd met verduurzamen. Terwijl dat wel kan. Verduurzamen kan wel degelijk goedkoop. Om te beginnen met de elektrische boiler. Je hebt hoogstwaarschijnlijk nog altijd een oude gasketel hangen. Best gevaarlijk eigenlijk, koolstofmonoxide vergiftiging, een gas lek kan op de loer liggen en het is nog duur ook… daar zit toch echt niemand meer op te wachten.
Dankzij een elektrische boiler behoren deze problemen tot het verleden.

Een elektrische boiler is tegenwoordig betaalbaar, heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk zelf aan te sluiten zonder dat er ingrijpende dingen veranderd moeten worden. Verder zijn elektrische boilers inmiddels te koop in alle soorten en maten, horizontaal of verticaal te plaaten, plat of rond, wit of zwart.

Er zijn de keuken boilertjes van 5 t/m 15 liter En grote exemplaren van 2000 liter te koop en er zijn elektrische boilers die door er een zwaarder verwarmingselement in te monteren kunnen verwarmen tot 85 graden celcius. Wat bijvoorbeeld vaak nodig is in de veehouderij om de tanks te kunnen schoonspoelen.

Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu heb je in ieder geval ruime keuze. Verschillende elektrische boilers maar tevens elektrische cv’s, zonneboilersets, combi cv’s, doorstroom apparaten, ECO douchekoppen, elektrische kachels en zelfs anti- kalk magneten. 

Het merk DAT is wel de allergoedkoopste op het gebied van elektrische boilers. Deze elektrische ketels, gemaakt binnen de EU en onderscheiden zich door de hoge energielabels en de heel scherpe prijzen. De elektrische ketels van DAT worden gefabriceerd door een van de grootste boiler fabrikanten die Europa rijk is en hebben meer dan 75 jaar ervaring met de ontwikkeling van boilers. Het is dan ook een echt A-merk.

 

 

De boilers van DAT hebben een geweldig goede isolatiewand van vernieuwd issolatieschuim. Dit zorgt dat het water in de ketel lang warm blijft, wat uiteindelijk dan weer resulteert in een lager energieverbruik.

Dus; waar wacht je nog op, ga ook groen doen en bespaar je zuurverdiende poen!

Ga voor het actuele aanbod en aanbiedingen naar elektrischeboiler.eu. 

https://elektrischeboiler.eu/