Marketing forum
Image default
Onderwijs

De voordelen van een 1-daagse theorie cursus

Je hebt meerdere voordelen met het hebben van een 1 daagse theorie cursus. Het enige wat je hoeft te doen is de verkeersborden leren en dat is het. Tijdens de theoriecursus ga je alles leren over wat je moet weten in de ochtend. Na het leren gaan ze je testen wat je allemaal hebt onthouden. Heb je een onvoldoende op de oefentoets? Ze gaan je dan nog extra helpen om het wel te snappen. Na de cursus en het leren van alles ga je naar het CBR om de echte toets te maken. Ben je geslaagd? Je hebt dan alles gedaan in 1 dag! Je doet de cursus voor 125 euro. Ze leren je alles over je inzicht, regels en nog meer! Heb je alles goed? Ze nemen het dan nog een keer met je door om te kijken of je het wel precies snapt. 

Plekken in Nederland

Ze zijn gevestigd op 12 plekken in Nederland. Je hebt dus veel kans dat je dichtbij de theorie pro woont en snel dus ook naartoe kan gaan. Ze zitten allemaal dichtbij het CBR waardoor je na het maken van de toets weer snel naar het CBR kan gaan om de echte toets natuurlijk goed te maken. Ze zijn elke dag open dus je kunt ook elke dag naar theorie pro toegaan. Ze starten om 7 uur met de cursus en dan nemen ze de toets af. Ze laten mensen naar het CBR gaan om te kijken wat er bij hun in de toets komt en zo is de toets altijd up to date. In een groep zitten niet teveel mensen, zodat iedereen goed geholpen kan worden door een leraar. De klanten vinden dit ook heel handig om te hebben.

Recensies

Je hebt door de cursus een slagingskans van 100%. Iedereen die naar de theorie pro zijn geweest die zijn ook allemaal geslaagd voor de theoriecursus. De recensies van de klanten zijn ook allemaal positief. De mensen zeggen dat zij goed zijn geholpen door de leraren en als zij niet iets snapte dan hielpen ze je zo goed mogelijk. De klanten raden de 1 daagse theorie cursus ook aan, want zonder de cursus was het hun niet gelukt om de echte toets te halen. Ze vinden het ook handig dat het op loopafstand is van het CBR, zodat ze snel naar het CBR toe kunnen gaan en zo ook dus veel vragen en antwoorden kunnen onthouden.