Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een leuke groepsaccommodatie in Didam voor een uitje?

Bent u het internet aan het afspeuren naar een leuke groepsaccommodatie in Didam voor een leuk uitje met de familie of voor een bedrijfsuitje? Een leuk idee voor een dagje weg in Didam en omgeving is De Westernboerderij. U slaapt dan namelijk niet in een gewone hotelkamer, maar in een echte tipi midden in de Gelderse natuur. In een tipi slapen betekent bij een gezellig kampvuur de zon onder zien gaan en met het gefluit van de vogels wakker worden. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor koude nachten en allerlei ontberingen, want de tipi’s bevatten moderne voorzieningen, zoals verwarming en comfortabele bedden. Als u een bijzonder verblijf verkiest, boek dan zeker een overnachting bij deze avontuurlijke groepsaccommodatie in Didam.

Een groepsaccommodatie in Didam met leuke groepsarrangementen in western stijl

Naast de mogelijkheid tot een overnachting in een origineel decor, kunt u ook allerlei activiteiten boeken bij deze organisatie. Wat dacht u van het quadarrangement, de countrygolf met buks- en boogschieten, paintball met grillbuffet, of het complete westernarrangement vol met spannende spellen. Wat ook belangrijk is om te weten is dat u niet per se een overnachting hoeft te boeken, want u kunt op deze locatie ook terecht voor een leuk zondagmiddag uitje met uw familie of een complete dag vol activiteiten met uw collega’s. De activiteiten worden afgesloten met een onbeperkt western buffet en een dessert. Wilt u boeken voor een bedrijfsuitje, dan kunt een op maat gemaakt arrangement bestellen in western stijl. Ook dan kunt u kiezen voor een zondagmiddag uitje.

Boek een spannend zondagmiddag uitje of een overnachting in western stijl

Voor een bijzondere groepsaccommodatie in Didam of een spannend zondagmiddag uitje met de familie kunt u contact opnemen met De Westernboerderij. U kunt hier uit verschillende westernarrangementen kiezen of informeren naar de mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Gelderland. Of u nu alleen komt overnachten of kiest voor een compleet westernarrangement, het wordt gegarandeerd een bijzondere ervaring.