Marketing forum
Image default
Onderwijs

Kwaliteit op nummer 1 bij The Square Mile

Bij The Square Mile draait het allemaal om de tevredenheid van de klant. En die klant is pas content met een maatwerk taaltraining op hoog niveau. Jaar in jaar uit verzorgt The Square Mile rond de 2000 zakelijke taalcursussen. Deelnemers zijn professionals uit branches als energie, engineering, financiële sector, gezondheidszorg, tuinbouw, ICT & telecom, industrie, logistiek, offshore, ontwikkelingswerk, publieke sector en zakelijke dienstverlening. De klanttevredenheid van al die taalcursisten ligt tussen de 99,1% en 99,7%. En we hebben het dan over de afgelopen 16 jaar. Het aantal trainingslocaties is onbeperkt. De opleidingen worden gegeven aan bedrijven verspreid over het land. Van Valkenswaard tot Denekamp, in Beverwijk en in Uithuizen. Van Bolsward tot Goes, in Heerlen en op Terschelling. Tegenwoordig wordt meestal gekozen voor een online training, maar het is zeker ook mogelijk te kiezen voor een in company cursus. De taaltrainer komt dan op afgesproken momenten naar uw bedrijf toe voor de taallessen. Heeft u daar niet genoeg ruimte voor? Er kan gebruik  worden gemaakt van een trainingslocatie bij u in de buurt.

Met de meeste klanten heeft The Square Mile een langdurige relatie van 4 jaar of langer. Zo’n duurzaam samenwerkingsverband biedt veel voordelen. Zo kan er na verloop van tijd een opfriscursus gegeven worden. En het maakt dan niet uit of het om een taaltraining Chinees, Turks, Italiaans, Frans of Engels gaat. Komen er nieuwe mensen in dienst dan kunnen zij versneld opgeleid worden met een spoedcursus. Bij The Square Mile werken 11 mensen die professioneel trainingsadvies op maat geven. Deze hoogopgeleide, betrokken trainingsmanagers hebben ervaring in het bedrijfsleven én in het geven van taaltrainingen. De taaltrainers zorgen voor een passende opzet van de lessen, met oog voor de leerdoelen van uw firma en de eisen die in uw vakgebied spelen.

In 2002 is The Square Mile opgericht door Richard Brame. Brame – nog steeds directeur – heeft van The Square Mile een toonaangevend taleninstituut gemaakt. Richard weet de beste mensen te vinden en laat ze vervolgens vrij om op hun eigen manier de taallessen te geven. Dat vertrouwen maakt dat de taaltrainers zich gewaardeerd voelen en vol enthousiasme en passie hun werk doen.

https://www.thesquaremile.nl/