Marketing forum
Image default
Onderwijs

Wil jij je theorie zo snel mogelijk halen?

Wat kan jij doen om zo snel mogelijk jouw theorie te halen? Je kunt het best naar theorie pro gaan om daar les te krijgen over je theorie. Je krijgt een cursus voor een dag. Dezelfde dag zelfs dat jij de theorie examen gaat doen. Je krijgt les over wat je wel en niet moet doen en het enige wat je moet doen is de verkeersborden leren uit je hoofd. Dat is een van de makkelijkste dingen bij het leren voor je examen. Ze geven eerst les over wat je allemaal wel moet doen en ze laten je het inzicht leren. 

3 voertuigen 

Je kunt je theorie halen door eerst de dagcursus te doen. Je kunt voor 3 voertuigen de theorie oefening doen. Je kunt het doen voor de auto, motor en scooter. De scooter is het goedkoopst want je moet het minst leren voor je scooter en de motor en de auto kost hetzelfde. Wanneer jij nu een dagcursus wilt doen dan krijg je nog 55 euro korting. Je zit in een klaslokaal met andere mensen en iedereen krijgt genoeg aandacht om alles goed te leren. Na het leren geven zij je een oefentoets. Haal jij de toets makkelijk dan hoef je niet meer door te leren en de mensen die hebben gefaald die moeten nog meer aandacht krijgen voor meer informatie.

Theoriecursus in 1 dag

Je kunt bij theorie pro je theorie halen in een dag. Je kunt naar 12 verschillende vestigingen gaan rond heel Nederland. Er is vast dus wel een vestiging dicht bij jou in de buurt. Ze zitten allemaal dichtbij het CBR zodat jij snel daar naar toe kan gaan. Je weet na het leren nog veel en daarom is de kans nog heel klein om niet te slagen voor de theorie examen die je moet nemen.