Marketing forum
Image default
Internet marketing

Veilig de weg op

Er nemen allerlei verschillende voertuigen deel aan het verkeer. Over het algemeen wordt de weg bezet door auto’s, maar ook vrachtwagens, tractoren en bestelbussen kun je geregeld tegenkomen op de weg naar het werk, de universiteit of familie. Wanneer je deelneemt aan het verkeer, is het echter altijd van groot belang om de geldende verkeersregels te volgen en constant bewust te zijn van inhalende en invoegende voertuigen. Op die manier kan de veiligheid van iedere bestuurder gerealiseerd worden. Desondanks blijkt vaak dat chauffeurs van grote voertuigen slechts minimaal zicht hebben vanuit hun bestuurdersstoel, wat de veiligheid van henzelf en anderen in gevaar brengt. Hoe kun je namelijk veilig achteruitrijden, als je geen zicht hebt in de dode hoek? Of weet je wel precies of er iemand jouw vrachtwagen in gaat halen?

Om je veilig op de weg te kunnen bevinden zonder anderen daarbij in gevaar te brengen, kunnen vrachtwagenchauffeurs, tractorbestuurders en ambulancerijders baat hebben bij een achteruitrijcamera. Deze camera maakt het namelijk mogelijk om zicht te hebben op situaties die je anders mogelijk niet vanuit de bestuurdersstoel zou kunnen bestuderen. Handig en veilig invoegen, inhalen, inparkeren en achteruitrijden wordt door de achteruitrijcamera gerealiseerd met behulp van een monitor. Hierop kan precies bekeken worden hoe de situatie in de dode hoek bijvoorbeeld is, waardoor de veiligheid van anderen niet in gevaar gebracht wordt.

De achteruitrijcamera kan aangeschaft worden bij Van Zwitserland, die gespecialiseerd is in zichtoplossingen voor bestuurders. De camera’s zijn daarom ook geschikt voor nachtdiensten, kan gebruikt worden op verharde wegen en wordt niet beïnvloed door regen. De camera is namelijk waterdicht, schokbestendig en maakt nachtzicht mogelijk. Ook kan er een draadloze achteruitrijcamera aangeschaft worden of een achteruitrijcamera voor diverse voertuigen, zoals de achteruitrijcamera bestelbus. Meer weten? Kijk dan op de website van Van Zwitserland voor alle mogelijkheden en varianten!

https://www.vanzwitserland.nl/