Marketing forum
Image default
Electronica en Computers

Uw archief laten scannen volgens de geldende veiligheidsnormen

Ondervinden u en uw medewerkers regelmatig hindernis van het feit dat talrijke documenten enkel in fysieke vorm bruikbaar en beschikbaar zijn? Neemt u dan een partij in de arm die uw archief kan digitaliseren. Deze kan zogeheten backlogscanning voor u uitvoeren, een robuuste oplossing om grote hoeveelheden papier, afkomstig van verschillende bronnen, tot een digitaal archief om te vormen. GMS geldt als dé specialist op dit gebied. Het scannen en digitaliseren van uw archief levert verschillende voordelen op, zoals verbeterde toegankelijkheid, tijd- en geldbesparing en een verminderd risico op verlies van documenten door bijvoorbeeld brand of wateroverlast.

Een bedrijf dat over de juiste gedragscodes en veiligheidscertificeringen beschikt

Bij de hierboven genoemde specialist staat de veiligheid van uw vertrouwelijke informatie te allen tijde voorop. De deskundige medewerkers, die ervaring hebben met bedrijven van de meest uiteenlopende aard en omvang, gaan maximaal zorgvuldig met uw gegevens om. Uiteraard is men gebonden aan geheimhouding. Behalve het feit dat het bedrijf uiterst respectvol omgaat met het scannen van uw archief, beschikt het bedrijf ook over de noodzakelijke certificering. Behalve ISO9001 en ISO14001 is de specialist in archiefdigitalisering ook ISO27001-gecertificeerd. Deze certificatie heeft betrekking op de veiligheid van informatie en verplicht voor bedrijven die zich met dit soort dienstverlening bezighouden.

Een veilige, zorgvuldige en integere aanpak

ISO27001 is niet alleen een Nederlandse, maar zelfs wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het scannen van uw archief doet GMS dus volgens alle eisen die daaraan verbonden zijn. Ook worden de geldende regels in het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegevens uiteraard zorgvuldig in acht genomen bij een archiefscanning. Laat u uw archief digitaliseren door deze partij, dan rekent u op een veilige, zorgvuldige en integere aanpak. Niet voor niets geven alle ondernemingen die reeds met deze specialist hebben samengewerkt aan dat zij gedurende het gehele traject een sfeer van veiligheid en vertrouwen ervoeren.

https://gmsnl.com/