Marketing forum
Image default
Cadeau

Originele cadeautjes

Wanneer je op zoek bent naar een cadeautje loop je soms tegen een aantal uitdagingen aan. Het is namelijk lang niet altijd even makkelijk om iets leuks uit te zoeken. Sommige mensen hebben alles al, zijn niet zo snel tevreden of zijn gewoon erg lastig om iets voor te bedenken. We kennen dit probleem maar al te goed, want we geven zelf ook graag originele cadeautjes. Om je een klein beetje op weg te helpen hebben we daarom een aantal tips voor je opgeschreven. Gebruik ze in je voordeel of ter inspiratie!

Een verzwaringsdeken

Steeds meer mensen zweren bij hun verzwaringsdeken. Met verzwaringsdekensgaat de kwaliteit van slapen er op vooruit en worden mensen veel uitgeruster wakker. Dat komt omdat zo’n deken je, vooral onbewust, een erg veilig en geborgen gevoel geeft. Het zit in onze natuur om daar van te ontspannen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Dit maakt een verzwaringsdeken een superleuk cadeau natuurlijk.

Dagje weg

Herinneringen zijn de leukste cadeautjes. Geef daarom gewoon een leuk dagje weg cadeau, waarom niet? Je maakt de ontvanger er waarschijnlijk super blij mee en je hebt er zelf ook nog iets aan! Je kunt van alles bedenken. Shoppen in een andere stad, een dagje pretpark of gewoon een lekkere middag wandelen in de natuur voordat jullie uit eten gaan. Je kent de ontvanger zelf het beste, dus kies een uitje dat bij diegene past. Jullie zullen je ongetwijfeld goed vermaken.

Cursus

Een werkgerelateerde cursus is niet altijd even leuk, maar er zijn genoeg cursussen waar je wel heel erg vrolijk van wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus bonbons maken, of een cursus potten bakken? Waarschijnlijk bak je er niks van, maar het is wel ontzettend gezellig om samen te doen natuurlijk! Jullie zullen zo’n cursus dag dan niet snel meer vergeten, en dat is natuurlijk waar het om gaat.

Skydiven

We hopen dat degene die het cadeautje krijgt een beetje een durfal is, want skydiven is niet voor iedereen, maar wat moet het ontzettend gaaf zijn om te doen zeg! Een herinnering voor het leven noemen we dat, dus ga er voor!

Een gepersonaliseerd keukenmes

Houdt degene die het cadeautje krijgt van koken en wil je eens echt uitpakken? Laat dan op bestelling een mooi keukenmes voor diegene maken. Zo’n mes gaat vele jaren mee en, wanneer je voor een goede fabrikant kiest, soms zelfs meerdere generaties!

https://slaapkalm.nl/a/blog/verzwaringsdeken